Slika nije pronađena

Napadaji panike nisu šala jer svi koji su barem jednom to doživjeli znaju koliko je to strašno. Najgore je to iskusiti kada upoznajemo svoju omiljenu zvijezdu, a neki obožavatelji su upravo to prošli, a njihov idol im je pomogao.

Slavne face se svakodnevno susreću s obožavateljima, a njih nerijetko obuzme napadaj panike kojeg nikako ne mogu kontrolirati. To se dogodi zbog uzbuđenja koje preplavi cijelo tijelo, a ono se kasnije pretvara u strašan osjećaj.

No, nema panike jer neke zvijezde znaju kako pomoći fanovima kada dožive panični napadaj, a ovdje su neki od njih:


Harry Styles

Kada je jedna obožavateljica susrela svog omiljenog pjevača Harryja, totalno su je preplavljeni osjećaji te je počela hiperventilirati i jako plakati. Britanac je odmah došao do nje, primio je za ruku te se pobrinuo da sve bude u redu. Pa tko ga ne bi volio, zar ne?



Luke Hemmings

Pjevač iz grupe 5 Seconds of Summer, Luke, pomogao je obožavateljici koja je doživjela napadaj panike. Ona je tada upoznala sve dečke iz benda pa je od uzbuđenja i osjetila paniku koja se kasnije pretvorila u napadaj.


Adam Levine

Desetogodišnji dječak s Downovim sindromom, Christopher Warner, je najveći obožavatelj Adama Levinea, a prilikom susreta s njim doživio je napadaj panike. Kako bi se smirio, dječak je legao na pod, a pjevač mu se odmah pridružio na podu pa ležao s njim tijekom njegovog napadaja. To je sve dobro utjecalo na Christophera koji se kasnije smirio.


Angelina Jolie

Za vrijeme 2014. Angelinina obožavateljica, Tescha, doživjela je napadaj panike u cijeloj gužvi fanova koji su čekali glumicu ispred Daily Showa. Angelina je primijetila da je djevojci teško te joj je prišla, razgovarala s njom neko vrijeme, okinula selfie, a Tescha je kasnije priču podijelila na Instagramu. `Angelina nije htjela otići dok se nije uvjerila da sam dobro` napisala je obožavateljica ispod zajedničkog selfija.




Jared Padalecki & Jensen Ackles

Zvijezde serije Lovci na natprirodno se susreću s obožavateljima na različitim konvencijama, a prilikom jednog takvog događaja obožavateljica je doživjela napadaj panike. Njih dvojica su požurili brže bolje zagrliti ju kako bi sve prošlo dobro. Njihovu lijepu gestu možete pogledati na linku.


Ed Sheeran

Jedna obožavateljica je za vrijeme Edovog koncerta imala nekoliko napadaja astme da je pjevač zaustavio cijeli koncert kako bi tim liječnika i zaštitara pomogao jadnoj djevojci. Premda napadaji astme nisu isto kao napadaji panike, oni jednako mogu biti zastrašujući i grozni. Iz ovog videa vidi se da je Ed očajnički htio sići s pozornice i sam joj pomoći, ali zaštitari to nisu dopustili.




Izvor: bustle

Foto: Twitter/getty

I.P.

Pročitajte još:

Sve će biti u redu: kako prebroditi napadaj panike

Isplati im se pisati: celebovi koji obožavateljima odgovaraju na komentare

Kada slavne face polude: zvijezde koje su očitale lekciju fanovima

celebovi pomogli obožavateljima napadaji panike panični napadaj

Još vijesti