Slika nije pronađena

Okej, to možda je stereotipiziranje, ali zamijetili smo jedan obrazac ponašanja kod slavnih dečki! Kada ih život servira previše stresa ili padnu u depru, oni izbjeljuju kosu! Donosimo vam dokaze postojanja ovog obrasca...

1. Pete Davidson

Moramo naglasiti da su njegovi problemi ozbiljne prirode i nisu njegova 'krivnja' – njegov tata je umro u terorističkom napadu 9/11, nakon čega mu je dijagnosticiran poremećaj ličnosti i Crohnova bolest. Nakon te ružne epizode, pobojao je svoju kosu u plavo, rekavši da je morao zbog uloge... No, sada je njegovo sunce Ariana Grande pa vjerujemo da će se uskoro vratiti svojoj prirodnoj, smeđoj kosi.


2. Justin Bieber

Nakon što je prekinuo sa Selenom Gomez (po ne znamo ni više koji puta), Bieber je postao plavokos. Selena ga je tada čak napala u javnosti radi navodne cure Sophije Richie. Uskoro nakon toga na dodjeli Grammyja se pojavio u pratnji mlađeg brata, očigledno u depri.


3. Zayn Malik

Nekoliko dana nakon što je prekinuo s Gigi u ožujku, Zayn je pojavio u javnosti s novom bojom kose – pogađate, plavom! Moramo priznati da nam je ovo bila najlošija Zaynova faza u kojoj nam je više izgledao kao boyband dečko, nego kao neki opaki tip koji je pokušavao ispasti. Bez imalo osmjeha, bad boy je psihički očigledno bio pri dnu.


4. G-Eazy

Nakon što je optužen za prevaru u vezi s Halsey, Gerald Eazy se pojavio na dodjeli ESPY nagrada friško ofarban u plavo. Podsjećamo, oni su zajedno izdali pjesmu o njihovoj vječnoj ljubavi (pod nazivom 'Him & I) i u tom spotu još ima tamnu boju kose. Sada je još uvijek plavokos...


Trebamo li još nešto dodati? Nadamo se samo da se neće i neslavni dečki odlučiti na isti potez, nekako nam ovo ne izgleda dobro... a vama?

Foto:Profimedia/Instagram/Twitter

M.Z.


Ovo nismo znali: 12 celebrityja koji su odustali od škole?!

Provjeri još...

PRESLATKO Ljubimci celebova na Instagramu – jeste li zapratili njihove profile?

Slavni u kvartu – celebovi koje bismo svi poželjeli za susjede i oni koji bi se trebali preseliti na osamljeni otok

pete davidson Justin Bieber G-Eazy Zayn Malik Dečki celebrity slavni Frizura boja kose

Još vijesti