Galerija Narančasta kosa Plava s izrastom Smeđa sa svjetlijim pramenovima +4 Cherry Cola

Najlakši način kako napraviti drastičnu promjenu izgleda je da promijeniš frizuru. Kada šišanje nije opcija, onda je tu farbanje. Ovo su boje kose koje će u novoj godini biti u trendu i možeš ih uzeti u obzir kao ideju za svoju transformaciju izgleda.

Nova godina, nova ti? Ako je to tvoj moto, onda ti sigurno treba i nova boja kose! Kakve god transformacije da radiš s kosom, to je onaj tip promjene izgleda koji će biti najbrži i itekako uočljiv. Što god da napraviš s kosom, uvijek je moguće vratiti se na staro jer kosa će narasti. Samo ćeš nekada morati malo dulje čekati!

Frizure za zimu Dosadila ti je tvoja kosa i tražiš ideje za novu frizuru? Ovih su 9 frizura veliki zimski trendovi

Prije farbanja dobro razmisli! Iako je zabavno promijeniti boju kose, na ovaj način i uništavaš svoju kosu pa se nemoj iznenaditi ako postane više suha i lomljiva. Kada mijenjaš boju kose, morat ćeš promijeniti i rutinu kojom njeguješ i pereš kosu. Ako si na to sve spremna, onda baci oko u galeriju iznad i vidi kojim je to bojama najavljena popularnost u 2024. godini. Možda ti se neka baš toliko svidi da ju poželiš i na svojoj glavi!

Balayage Frizure i boje za kosu koje su najlakše za održavanje: Za ovih 8 nećeš morati ići često kod frizera

Frizura boja kose Nova boja kose u trendu Modni trendovi 2024 kakve se boje nose farbati se

Još vijesti