Slika nije pronađena

Navikli smo da ju uvijek vidimo u širokim hlačama, bilo dugačkim ili do koljena, i širokoj majici. To je Billie. Uvijek. Zato je sve posebno iznenadilo kada je objavila fotke u odjevnom predmetu u kojem ju nitko nije očekivao – suknji.

Od svih odjevnih kombinacija, zadnja u kojoj bi ikada zamislili Billie je suknja ili haljina. To nije kombinacija koju bi itko očekivao vidjeti na njoj. No, Billie ne bi bila Billie da nas povremeno ne iznenadi. Za posljednje je fotkanje odbacila svoje dobro poznate široke hlače i zamijenila ih minicom. Iako, da ne bude previše i da ostane barem jednim dijelom dosljedna svom poznatom stilu, tu je i široka hoodica.

Bilo je to fotkanje za njenu novu kolekciju odjeće koja će se pojaviti u okviru predstavljanja dokumentarca o pjevačici 'The World's a Little Blurry'. Kombinacija široke pomalo oversized hoodice i karirane kratke suknje izgleda odlično i mogla bi dobro poslužiti kao inspiracija za proljetne outfite. U kombinaciju je dodala i visoke čizme da ipak sve bude više u njenom stilu. I izgleda odlično! Najavila je da se planira riješiti zelenog izrasta kao znak za početak nove 'ere'.

Pogledajte još:

Billie Eilish je otkrila da ju jedna pjesma uvijek rastuži – na nju sjedi u autu i plače

Što je to Billie Eilish objavila jučer na Instagramu da je izgubila 100.000 pratitelja?

Billie Eilish otkrila koja joj je to serija toliko dobra da ju je pogledala već 14 puta!

outfit stil odjevna kombinacija billie eilish

Još vijesti