Galerija Polina Meixner Polina Meixner - 1 Polina Meixner - 2 +5 Polina Meixner - 3

Da se pokušamo odjenuti kao Polina, nema šanse da bi izgledali tako kul kao ona. Njezin je stil odijevanja baš njezin, poseban i drugačiji. I njoj stoji odlično! Uvijek ima neke zanimljive ideje, a ova nam se zadnja posebno sviđa.

Polinin stil ili obožavaš ili ti je too much, nema sredine. Uvijek je drugačija i ne boji se odijevati u ono što želi, bez obzira što drugi rekli. Definitivno nam svima može biti uzor. Nikada nije u dosadnim odjevnim kombinacijama, a na posljednjem outfitu koji je podijelila, posebno nam je zapeo za oko ukras oko vrata. Teško da bi itko drugi mogao ovo profurati.

Frizure Koja frizura najbolje paše uz koji stil majice? Evo uz koju najbolje ide punđa, a uz koje visoki rep

Već je do sada pokazala da voli modne dodatke nositi na drugačiji način pa ju tako možeš nekada vidjeti kako remen nosi umjesto majice. Sada je umjesto ogrlice stavila ekstenzije kose.

 

 

Oko pletenice napravljene od kose je još dodala pojedinačne ekstenzije. Detalj koji privlači poglede i koji nema šanse da bi mnogima ikada pao na pamet. Polina voli izlaziti iz zone komfora i nositi stvari koje se drugi ne bi usudili. Jednom je prilikom ekstenzije kose stavila i na ovratnik majice.

 

 

Iako ti možda nećeš nositi ekstenzije oko vrata, može te Polina inspirirati da modne dodatke i komade odjeće nosiš na način na koji nisu namijenjeni i tako dobiješ nešto drugačije i zanimljivo!

Anđela Kulaš - 1 Kada ne znaš što obući, skokni na profil Anđele Kulaš! Izdvojila nam je svoje omiljene outfite i komade

Polina Meixner stil outfit odjevna kombinacija modni dodatak neobičan lančić modna influencerica

Još vijesti