Slika nije pronađena
Dečko koji ti se jako sviđa, napokon te je pozvao na dejt. Došao je i taj dan, a dogovor je pao za kino, no nakon što ste se našli od predlaže promjenu plana. `Ful je gladan´i pita te `što misliš da odemo nešto pojest u megić?´. Hvata te panika jer si jedna od onih koje jednostavno NIKAKO, ali apsolutno nikako ne mogu jesti pred dečkima. Na sam spomen kombinacije hrane i dečkiju - postane ti muka.

Nisi jedina, istraživanja su pokazala da čak 6 od 10 cura ima ovaj problem, odnosno nezamislivo im je jesti pred simpom ili bilo kojom drugom osobom koja nije dio njihovog uskog kruga prijatelja i obitelji. Neka istraživanja su čak dokazala da generalno sve žene imaju smanjeni apetiti kada je u blizini muška osoba.Kada te frendice pitaju, zašto to radiš i koji je razlog, odgovora nemaš. Jedino što znaš je da jednostavno ne možeš jesti pred dečkima.

`Moja prijateljica je isto bila prestravljena jesti pred bilo kojim dečkom. Jednom je, tijekom odmora kupila sendvič, ali čim je vidjela frendove iz razreda da nam se približavaju, bacila ga je iste sekunde u koš koji je stajao pored nas. Drugi put je bila slična situacija, no taj je put meni dala svoj sendvič, sva u panici da je ne bi vidjeli kako jede´, komentirala nam je Sara, čija je best frendica imala isti problem.Na popularnoj web stranici, Funadvice.com, pokrenula se rasprava na tu temu pod upitom `Zašto cure ne vole jesti pred dečkima?´, a njezini su korisnici kao najčešće razloge naveli:

1.Žele odati dojam savršene osobe
2. Nespretno jedu pa ih je sram
3. Izgube apetit
4. Osjećaju se neugodno jer imaju osjećaj da ih se gleda dok rade nešto `prljavo´
5. Ako misle da su `deblje´, ne žele da drugi vide što točno jedu
6. Boje se da će se osramotiti jer izgledaju `glupo´ dok jedu
7. Imaju fiksni aparatić koji je teško očistiti

Imate li i vi ovih problema? Zašto je vas sram jesti pred drugim ljudima?Foto: We heart it/ Giffy

S.T.R.

Frendice, dečko, starci - situacije u kojima se živciraš, a ne bi trebala

Grozne stvari koje su dio odrastanja

Razlozi zbog kojih trebaš voljeti svoj (nesavršeni) trbuščić

Dečki Hrana cure poremećaj sram nelagoda