Slika nije pronađena

U nastavku donosimo genijalne savjete za uspješno stalkanje. Naoružani ovim trikovima uspjet ćete saznati sve o svojoj simpi, njegovoj bivšoj curi i njegovim frendovima u samo nekoliko koraka.

Društvene mreže su postale suvremene verzije osobnih iskaznica, spomenara, dnevnika i albuma za fotografije. Upravo zbog toga one pričaju priču o nama i našem životu. Jednim pogledom na profil neke osobe možemo doznati jako puno toga: ime i prezime, grad u kojem živi, gdje ide u školu, koju glazbu sluša, gdje izlazi, s kim se druži i još mnogo toga. No, nekada nas te iste društvene mreže iznevjere. Kada nam najviše trebaju informacije o nekome, tada se čini kako je gotovo nemoguće pronaći ili otkriti nešto. U nastavku saznajte što trebate učiniti kako biste svoje stalkerske vještine podigli na višu razinu.

1. Napravite tzv. 'Finsta'
Finsta je skraćenica za 'Fake Instagram', to jest lažni Instagram profil koji služi samo za stalkanje. Međutim, vaš Finsta račun treba biti dovoljno uvjerljiv kako bi vas vaša simpa prihvatila. Nitko neće prihvatiti profil s 0 objava i 0 pratitelja, stoga uložite malo truda u svoj lažni račun. Napravite tematski račun s fotografijama hrane, prirode ili nečeg sličnog. Kada skupite dovoljno pratitelja, prebacite račun na privatno, promijenite ime i profilnu fotografiju u nešto što će privući osobu koju želite zapratiti. Zatim dodajte tu osobu i sigurni smo kako će vas prihvatiti.

2. Google će biti vaš BFF
Znamo da je frustrirajuće kada ne možete vidjeti postove i komentare osobe koju stalkate jer im je račun privatan. No, jeste li znali da možete pretražiti njihovo korisničko ime, a Google će vam izbaciti što je ta osoba komentirala na nekim javnim profilima. Ključni dio ovog savjeta jest da korisničko ime te osobe morate unijeti u tražilicu s dvostrukim navodnicima. Primjerice, ako je korisničko ime vašeg simpe @zgodnimali, tada u tražilicu upišite ovako: ˝zgodnimali˝. Google će vam tada izbaciti sve što je ta osoba ikada javno napisala.

3. Potpomognite si Facebookom
Znamo da Facebook skoro nitko više ne koristi, ali svi imaju profil na njemu, čak iako nisu aktivni. Stoga, ako nađete zgodnog dečka na Instagramu i želite saznati više o njemu, potražite ga na Facebooku. Čak iako podaci nisu ažurirani, moći ćete saznati neke osnovne informacije poput mjesta stanovanja, škole u koju ide, hobija i interesa te glazbe koju sluša.

4. Naoružajte se aplikacijama za stalkanje
Jedna od aplikacija koja će vam olakšati vaše detektivske aktivnosti zove se Qeek. Qeek je aplikacija koja omogućuje da uvećate profilnu sliku na Instagramu, a to će vam biti itekako korisno, posebice ako istražujete privatni profil na Instagramu. Svi znamo koliko je frustrirajuće što ne možemo zumirati onaj mali kružić u lijevom kutu ekrana, ali uz ovu aplikaciju je i to moguće.

5. Gledajte im story bez straha
Ako vas baš jako zanima što je neka osoba stavila na story, a ne želite da se vaše ime prikaže na popisu osoba koje su pogledale taj story, imamo trik za vas. Pogledajte story i odmah nakon toga blokirajte tu osobu na 24 sata. Tako ćete utažiti svoju znatiželju, a vaše se ime neće prikazivati na listi gledatelja.

Foto: Shutterstock - Nadir Keklik/Giphy

M.B.

Pogledajte još:

Kako snimiti drugačiju Insta fotku kakvu tvoje frendice sigurno nemaju na profilima? Imamo 10 prijedloga!

Želiš što više lajkova na fotkama na Instagramu? Ovih 7 tipova fotki ti to garantiraju

Instagram uveo novu opciju: Oduševit će sve koji vole s frendicama skrolat po objavama i zajedno stalkati ljude

 

uhođenje simpatija instagram društvene mreže stalkanje

Još vijesti