Slika nije pronađena

Kao da nisi ni trepnula, a već je zadnji dan praznika i u ponedjeljak počinje škola. Imala si sto i jedan plan što ćeš sve napraviti u ta tri tjedna, a jedino što si zbilja napravila jest stavila novu profilnu sliku na Fejsu.

Činjenica jest da je pred tobom još samo jedan vikend i da nakon toga nema pauze sve do ljeta. Iako je teško da sve svoje planove koje si imala na početku praznika možeš ostvariti samo u subotu i nedjelju, ovo su ipak neke stvari koje možeš napraviti ovog vikenda.

1. Baci oko na knjige – znamo da školsku torbu nisi taknula tri tjedna pa zato lijepo izvadi sve knjige, prolistaj bilježnice, napiši ako imaš zadaću i složi torbu. To ti je dodatnih 10 minuta duljeg spavanja u ponedjeljak.


2. Pospremi sobu – tvoj mali brlog sigurno je pun prašine, a kad počne škola neće ti se dati pospremati. Promijeni posteljinu, prebriši prašinu i usisaj – već je bolje.

3. Izađi van i ispleši se– petak i subota su pred tobom pa organiziraj s curkama jedan pravi ženski izlazak ili samo otiđite u kino i na cugu jer kad krene škola nećeš imati toliko energije kao što imaš sada nakon toliko chillanja.


4. Naspavaj se – navečer iskopčaj mobitel i ujutro se probudi bez alarma. Vjerujemo da si to radila i ovih dana, ali ako nisi, ovo ti je potrebno.

5. Uredi nokte na rukama i nogama – posveti malo vremena sebi i prije početka škole pobrini se da tvoje ruke i noge izgledaju njegovano. Očisti stari lak, odreži nokte, namaži kremom i nalakiraj u omiljenu boju.6. Složi raspored
– ovo je super savjet i za život općenito. Svaki vikend sjedni pet minuta sama sa sobom i na papir zapiši što te sve čeka ovaj tjedan: testovi, kave, odlazak zubaru ili frizeru, možda neki dejt. Puno će ti biti lakše organizirati svoje vrijeme ako unaprijed znaš što te čeka.

7. Pripremi odjeću – znamo da ti je soba puna prljavog veša pa lijepo na vrijeme stavi sve na pranje da u ponedjeljak ne bi bilo: 'Mamaaaa, nemam čiste traperice!'


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Misli koje ti padnu na pamet prije svakog izlaska

Što te čeka u 2017. godini? Otvori prvu knjigu do sebe na ovoj stranici

Objave na društvenim mrežama tijekom praznika: Očekivanja vs. Realnost

praznici vikend ?

Još vijesti