Fotografije i odlazak na kavu

Tek je prošao Božić i više nema smisla raditi božićne aktivnosti i u iščekivanju smo dočeka i 2023. godine, ali nemamo se razloga ni danima pripremati za to. Čini se kao neki čudan period, ali zapravo je odličan za obaviti neke od sljedećih aktivnosti.

Sada kada nas je sve malo popustila božićna groznica, ispada da ne znamo gdje bi sa sobom. Ako se i tebi to događa, nisi jedina. Iako mrak pada jako brzo, dan nam traje beskonačno dugo. Uz to, još su i praznici pa nema ni školskih obaveza. I što sada raditi? Još je prerano za početi s pripremama za doček, jer osim outfita, nemaš se što puno pripremati, kao što je to bio slučaj za Božić. Više nije gušt ni gledati božićne filmove ni ići na Advent, jer sve smo to već odradili kao dio priprema za Božić. I što sada? Da ti ne bude dosadno u sljedećim danima, donosimo ti nekoliko aktivnosti s kojima možeš ubiti vrijeme.

1.Dogovori se za druženja i kreni u obilazak prijatelja
U razdoblju kada ne znaš što bi ni gdje bi, idealno je vrijeme za javiti se svim onim ljudima koje već neko vrijeme nisi vidjela i dogovoriti kave i druženja. Sada ionako nitko nema ništa pametno za raditi i sigurno će imati vremena. Kreni se javljati, pitaj ih kako su, čime se bave i jesu li za kakvo druženje koji dan. Garantirano će ti se raspored popuniti u roku keks.

2.Složi listu odluka za 2023. godinu
Čini se kao nešto što se napravi za 10 minuta, ali nije baš tako. Uzet će ti i više vremena nego što misliš. Kraj godine je ono vrijeme kada je idealan trenutak za slaganje odluka i vision boarda za sljedeću godinu. Ovo ti može itekako pomoći da odradiš sve ciljeve koje želiš.

Novogodišnje odluke Ove godine napravi listu novogodišnjih odluka kojih ćeš se stvarno držati – 7 savjeta kako ju složiti

3.Krenuli su božićni popusti – idealno vrijeme za shopping
Popusti su u dućanima trenutno na najjače. Idealno vrijeme za kupiti ono što ti treba. Naglasak na „ono što ti treba“. Uzmi dan za odlazak u shopping. Dok obiđeš dućane i isprobaš stvari, sati će proletjeti.

4.Pogledaj najbolje filmove koji su izašli ove godine – a koje još nisi
Složili smo nedavno listu najboljih filmova koji su izašli ove godine, a na njoj se pronašlo filmova različitih žanrova, za svakoga ponešto. Baci oko na listu „Najbolji filmovi koji su izašli 2022. godine: Ako još nisi – pogledaj ovih 10“ i kreni gledati.

5.Pospremi i očisti sobu od poda do stropa
Vjerujemo da ti se ovo ne da, ali osjećat ćeš se toliko bolje kada dovedeš svoj prostor u red. Upali omiljenu glazbu, pripremi vrećicu za smeće, krpu za čišćenje i kreni od jednog kutka. Napravi veliko pospremanje sobe i pobacaj sve što ti ne treba, pospremi radni stolić da bude spreman za drugo polugodište i napravi čišćenje ormara i makni iz njega svu robu koju ove godine nisi nosila.

6.Napravi veliko čišćenje mobitela (i/ili laptopa) i obriši sve aplikacije koje ne koristiš, fotke koje ti ne trebaju…
Još jedna stvar koja nam nije svima najdraža, ali je i korisna i idealna za popuniti vrijeme. U novu godinu uđi s urednim mobitelom i/ili laptopom. Obriši sve što ti ne treba, od aplikacija koje ne koristiš do fotki koje su se nakupile, a koje ti sigurno sve ne trebaju. Damo se kladiti da vjerojatno imaš i videa koji su fejlovi i slučajno si ih snimila, a samo ti zauzimaju prostor na mobu.

Slika nije pronađena Kada nikoga nema za druženje i sama se dosađuješ: 50 stvari koje tada možeš raditi

7.Izdvoji najbolje fotke od ove godine i odi ih razviti
Koliko si fotki poslikala ove godine? Bilo s mobom ili fotićem. Sigurno ih imaš spremljenih gomilu! Evo ideje što napraviti s najboljima od najboljih – razvi ih. Sve ih pregledaj, izdvoji najbolje, odnesi ih razviti u foto studio i posloži u album ili stavi na zid.

dosada što raditi praznici Slobodno Vrijeme zima između božića i nove godine aktivnosti prijedlozi

Još vijesti