Slika nije pronađena

Samozadovoljavanje je tema o kojoj se počelo tek nedavno javno pričati, a sve do sada je bila tabu. Većina cura ne želi priznati ni svojim prijateljicama da prakticiraju masturbaciju, a to je nešto sasvim normalno i prirodno.

Upravo zbog tog srama o istraživanja vlastitog tijela posežemo za internetom i želimo vidjeti rade li to i druge žene. Odgovor je jasan: naravno da rade! Upravo je zbog anonimnosti internet koristan te ondje postoje na tisuće ispovijesti žena o svom prvom samozadovoljavanju.

Neka od tih priznanja pronašli smo i mi - djevojke su pisale pod različitim nadimcima, a ovo su njihove iskrene priče o prvom masturbiranju:

Moje prvo samozadovoljavanje je bilo prilično normalno iskustvo. Bila sam doma sama i napaljena, a moja znatiželja je bila na vrhuncu. Masturbiranje je bilo poput buđenja za mene jer sam pomislila: ako nešto ovako jednostavno može biti toliko zadovoljavajuće, kakav je tek seks? - 26 godina

Prvi put sam masturbirala uz film Okrutne namjere. U tom filmu je toliko seksualne napetosti, a ja sam imala 16 i nije bilo nikoga kod kuće. Budući da sam bila tinejdžerica, hormoni su mi skroz divljali, ali priznajem – prvo zadovoljavanje misleći na Ryana Phillipea uopće nije loše

. - 22 godine


Tijekom samozadovoljavanja koristim ruku, čitam erotske priče i maštam o prošlim iskustvima. Vrlo često masturbiram zapravo, barem četiri puta tjedno. Otvorena sam knjiga što se tiče bilo koje teme, ali o ovoj ne pričam uopće. Kada kažem na glas: `ja masturbiram` to nekako i dalje zvuči čudno. Nije me sram toga, ali držim ga u tajnosti.

- 16

godina


Prošle godine sam počela eksperimentirati sa samozadovoljavanjem, a to radim uglavnom prije odlaska u krevet jer tako lakše zaspim. Prvo sam se služila jastukom, a tek kasnije prešla na ruku. Dobre stvari proizlaze iz orgazma pa zašto se onda ne bi zadovoljavali? Ionako morate sami shvatiti što volite u tom smislu.

- 17 godina

Imala sam 14 godina i čula sam sestru kako priča s prijateljicom na telefon o tome kako dečka `vara` s glavom tuša. Nije mi bilo jasno o čemu se to radi pa sam guglala i pročitala da je moguće da žena doživi orgazam ako mlaz vode uperi u međunožje. To sam probala i samo mogu reći da sam puno tuširanja imala te godine.

- 20 godina

Prvi put sam masturbirala s 13 ili 14 godina, a uglavnom se radilo o nečem što sam gledala pa kasnije maštala o tome. Sve je to bilo prilično nespretno, a stalno sam se brinula da netko neće banuti u sobu dok to radim nego što sam bila koncentrirana na zadovoljstvo. Sada me samozadovoljavanje čini sretnom i volim što mogu samu sebe zadovoljiti.

- 19 godina


Imala sam 11 godina kada sam prvi put masturbirala i to se dogodilo skroz slučajno. Imala sam jastuk između nogu, bilo je ljeto, a ondje sam ga držala da mi se noge `ne zalijepe` te sam odjednom počela `humpati` jastuk. I danas sve započnem jastukom i čitanjem erotskih pričica i gledanjem takvih fotki, a kasnije završim rukom.

- 20 godina

Prvi put sam masturbirala s 15 godina i bilo je skroz nespretno. Nakon toga sam se osjećala skroz posramljeno, ali sada znam da uopće ne bih trebala biti. Osim toga, samozadovoljavanje me oslobađa stresa.

- 23 godine

Krenula sam sa samozadovoljavanjem s 14 godina i prvo uopće nisam znala što trebam raditi pa sam vrlo brzo trljala `tamo dolje`, a kasnije sam guglala da budem sigurna. S vremenom sam shvatila da ipak volim sporije dodire, a i često masturbiram u tušu s mlazom vode.

- 18 godina

Samozadovoljavanje Masturbacija masturbiranje

Još vijesti