Slika nije pronađena

Hrvatski vozač autobusa uhićen je u Španjolskoj zbog masturbacije na parkiralištu hotela.On je u Španjolsku je vozio grupu maturanata iz Dugog Sela, a roditelji su se prepali za sigurnost svoje djece.

'Vozač je pokušao seksualno zlostavljati jednu curu, uhitila ga je španjolska policija, a zbog svega ih sada izbacuju iz hotela', javila se redakciji Jutarnjeg lista jedna od majki 90-ak učenika srednje škole iz Dugog Sela, koji su se već nekoliko dana nalazili na maturalcu u španjolskom gradiću Calellu u blizini Barcelone.

Srećom, nije došlo do spolnog zlostavljanja djece: seksualni predator uhićen je tijekom masturbacije na javnom mjestu, a prijavila ga je jedna od djevojčica. Masturbirao je na parkingu hotela u kojem su učenici bili smješteni.

Djevojčica je šokantan prizor prijavila profesorici, koja je to prijavila policiji, te se vozač ubrzo našao u policijskoj postaji na saslušanju. Nakon saslušanja je, kako doznajemo, pušten, a nadležni sud će odlučiti hoće li protiv njega podignuti optužnicu ili ne.

Iz policije kažu da o incidentu ne mogu govoriti dok ne porazgovarjua s nastavnicima kad se oni vrate. Svi su iz Španjolske krenuli prema planu u Francusku, te da bi se nakon noćenja u Canessu sutra trebali vratiti u Hrvatsku.

Pročitajte još...

Verbalno zlostavljanje: Kako prepoznati zlostavljača?

Zlostavljanje u školskim klupama

Izvor: Jutarnjilist
Foto: sxc.hu
I.N.

Masturbacija Učenici maturalac

Još vijesti