Slika nije pronađena

Ako si ona vrsta cure koja će sedam puta pritisnuti tipku 'snooze' prije ustajanja, onda nećeš imati puno vremena za jutarnje spremanje, ali ne brini jer frizura će ti biti sjajna.

Ono kad jedva ustaneš iz kreveta, opereš zube, naneseš nešto malo make-upa, a čak se i brzinski uspiješ odjenuti, ali onda više nemaš inspiracije za frizuru, a ni ne stigneš oprati kosu. Srećom, mi smo za tebe pronašli sedam 60 sekundnih frizura zahvaljujući kojima ćeš izgledati besprijekorno, a što je najvažnije nećeš se morati mučiti 'sto godina' kako bi ju napravila.

Zarolani rep na stranu

 

 


Ova apdejtana verzija klasičnog repa je super rješenje za apsolutno svaku prigodu - sat biologije, školski ples, odbojkaški sastanak. Svoju frizuru samo dobro pričvrsti uz pomoć laka za kosu i nemaš razloga za brigu jer će biti postojana cijeli dan, a i noć ako zatreba.

Podignuta pletenica

 

 

 

 

 

 

 

Zbog ovog će looka svi misliti da si upravo napustila frizerski salon, a u stvarnosti je bilo potrebno samo 60-ak sekundi i nekoliko ukosnica, a kad se malo izvježbaš u pletenju pletenica, vrijeme koje će ti biti potrebno za složiti ovu frizuru bit će sve kraće i kraće.

Neuredna punđa
 

Dosadila ti je klasična punđa na stranu? Zahvaljujući ovoj ispletenoj verziji ćeš se osjećati svježe i sjajno, a neće biti potrebni sati kako bi postigla takav look.

Punđe sa strane
 

Ova frizura je savršena jer tvoj look dovede od prosječnog do fantastičnog u tren oka. Uz to je savršena za poticanje razgovora sa simpom jer će ga tvoja frizura sigurno podsjećati na jedan od njegovih omiljenih filmova – Star Wars. Bit ćeš slatka i privući ćeš pozornost na najbolji mogući način.

Neobično polupodignuta kosa
 

Ako tražiš jednostavni novi look, to je to. Ovaj moderni stil napola dignute kose daje dozu posebnosti uobičajenoj frizuri koja je polupodignuta. Treba ti samo nekoliko ukosnica i to je to.

Zarolani šinjon
 

Ovu frizuru ćeš najlakše izvesti baš onda kad ti kosa nije svježe oprana. Tad ju bez problema možeš ukrotiti u ovu krasnu frizuru. Nećeš moći vjerovati da ovaj elegantni look oduzima tako malo vremena jer izgleda zaista posebno.

Jednominutne frizure za kratku kosu
 

Možda si pomislila da nema puno izbora za tebe jer imaš kratku kosu, ali prevarila bi se. Bez problema se možeš poigrati svojim kraćim pramenovima na puno različitih načina, a mi ti donosimo tutorial s tri potencijalna prijedloga frizura baš za tebe.

Niti ove školske godine nemojte ostati zakinuti za najnovije trendove i tutoriale koji će vam olakšati i učiniti zabavnijim odlazak u školske klupe. U aktualnoj A1 ponudi za prepaid korisnike, a povodom početka nove školske godine, računajte na duple gige i Free Chat do kraja školske godine. Uz prekul novu tarifu dobro dođe i novi mobitel, zar ne? Mobiteli koji su u ponudi u A1 kompletu su A1 Alpha i Huawei P Smart, a više detalja provjeri OVDJE.

 

 

 
Foto: YouTube Screenshot/ YouTube
 
Sadržaj je napravljen u produkciji portala Teen385 u suradnji s partnerom A1.

Sponzorirani članak

Kosa brzo Frizure look 60 sekundi tutorial video youtube zabava