Slika nije pronađena

Svake godine isto. Na jesen obećaš sama sebi da ćeš krenuti vježbati i do ljeta imati savršenu liniju i onda pet dana prije odlaska na more imaš pravu dramu jer se bediraš zbog skidanja u kupaći kostim. Nisi jedina, bez brige.

Ako si u fazi da pakiraš kofere i istovremeno si sva u panici jer ćeš uskoro biti na plaži, ovo su neki savjeti koji ti mogu pomoći da 'preživiš' ljeto.


1. IN su jednodijelni badići
– razumijemo te ako se u dvodijelnom kupaćem kostimu osjećaš izloženo, a imaš sreće jer su baš ove sezone u modi jednodijelni badići koji mogu super sakriti tvoje 'nedostatke'. Ako si među onima koje nisu zadovoljne svojim trbuščićem, onda je jednodijelni super opcije.

Objavu dijeli (@heartthoughts)

2. Pareo ili tunika spašavaju na plaži – ako nakon kupanja idete na cugu bed ti je ići u badiću. Ako se osjećaš nesigurno, pareo ili neka cool tunika spasit će situaciju. U tome ti neće biti vruće, a opet ćeš se osjećati zaštićeno.


3. Osmijeh prekriva sve
– ako ćeš sjediti na plaži i biti u bedu jer nisi zadovoljna svojim tijelom možeš samo pogoršati situaciju. Vjeruj nam, osmijeh sve rješava. Uzmi loptu, frizbi ili jednostavno prošeći plažom s osmijehom na licu i osjećat ćeš se bolje.


4. Kreni vježbati SAD – nema veze što je ljeto stiglo. Znamo da je vruće i da ti se ne da, ali brza šetnja od samo pola sata može promijeniti tvoj stav. Ujutro i navečer prošeta, u moru plivaj dulje nego inače, u cijelu priču ubaciš još koji trbušnjak ili plank i evo promjene!

Baci oko na >> Za ravan trbuh na plaži – vježbe koje možeš izvoditi na moru ili na bazenu

5. Prestani gledati 'savršene cure' na Instagramu – ako nisi naučila još do sada, puno toga što vidiš i čemu se diviš je photoshop ili rezultat namještanja i fejkanja. Naravno da ti uzor može biti netko tko vježba i zdravo se hrani, ali nemoj provoditi previše vremena na Instagramu i bedirati se.6. Boli te briga
– doslovno. Boli te briga što će netko misliti. Najčešće se cure bediraju zbog frajera i što će oni reći, ali budi jedna od onih koje su ponosne na svoje tijelo. Ne podržavamo nezdravi način života, ali podržavamo ženske obline. Nitko nije savršen i budi jedna od onih koje uživaju u životu.Foto: Unsplash

I.I.


Pročitajte još:

Svi su otišli na more – što raditi kad umireš od dosade?

Najpopularniji badić ove sezone - za njim su poludjele cure na Pinterestu

Najčešćih deset pogrešaka koje radimo pri kupnji badića - idući puta ih izbjegni

badic kupaći kostim bediranje

Još vijesti