Slika nije pronađena

Nekada nas snovi mogu zaista zabrinuti, pogotovo kada nas naglo probude iz sna. Snovi često znaju biti prečudni i malo creepy, dok su neki lijepi i izgleda kao da smo uplovili u svijet mašte. No, ovi koji su ipak malo zastrašujući imaju neka svoja značenja, kao i o tome što znači ako smo sanjali varanje u vezama.

Varanje nekog ili da nas netko vara nije lijepo doživjeti u snovima, a kamoli u stvarnom životu. No, nekada je ova situacija česta i pojavljuje se dok sanjamo, pa nas možedosta uznemiriti kada se probudimo. Međutim, značenja snova ne moraju biti i nisu uvijek točna, ali prenosimo neka značenja o varanju u snu koje je rekla psihologinja Carli Marie Manly, prema Hello Giggles. 

Sanjaš da varaš, a u vezi si

Ako sanjate da varate dečka ili nekog drugog, a u vezi ste, to se može protumačiti na više različitih načina. Može se dogoditi da vam nešto nedostaje u vašoj vezi, kao što je na primjer intima, strast ili uzbuđenje. Osim ovih osjećaja koji vam možda nedostaju, može se raditi i o tome da niste zadovoljni seksualnim životom ili da ste zaljubljeni u nekog drugog, a da toga još uvijek niste ni svjesni.

Sanjaš da te partner vara

Ako sanjate da vas vaš partner vara, takvi snovi označuju nedostatak povjerenja ili sigurnosti u vašeg partnera. Ne mora biti samo nedostatak povjerenja ili sigurnosti samo u vašeg partnera, već i u cijelu vašu vezu generalno – ne osjećate se baš sigurno jer nemate dovoljnu količinu povjerenja u vašem odnosu.

Sanjaš da te varaju, a nisi u vezi

Snovi o varanju imaju mnogo značenja, pa tako imaju i ovi snovi gdje ste sanjali da ste vi prevareni, a niti niste u romantičnoj vezi. To može značiti da ste nekoga izdali ili da osjećate grižnju savjesti zbog nekog događaja. Osim ovog, moguće je da to varanje u snu predstavlja neku stvarnu situaciju u vašem životu u kojoj ste se osjećali nepošteno.

Snovi generalno imaju hrpu značenja, neki u njih vjeruju, neki ne vjeruju – to je izbor svakog pojedinca hoće li vjerovati u tumačenja snova ili ne. No, ova nabrojana značenja također ne moraju ništa značiti jer se ne nalaze svi u tom trenutku u istoj životnoj situaciji, a uz to značenja ima jako puno, tako da je i teško točno odrediti značenje svih snova za svakoga ponaosob.

Pogledajte još:

Lude činjenice o snovima: Ne možemo vjerovati što se to sve događa u našoj glavi dok spavamo

Spavanje ljeti kada je vani 1000 stupnjeva: Savjeti koji će pomoći da po noći ne umireš od vrućine

Najbolje 3 poze za spavanje kada te muče grčevi zbog menge ili te samo jako boli trbuh

veza snovi varanje Značenja

Još vijesti