Slika nije pronađena

Cure koje su u mogućnosti i uz dopuštenje roditelja jedva čekaju otići na prvo samostalno putovanje. Za prvi put, najbolje je putovati s BFF i otkrivati nove stvari.

Kada smo već malo odrasliji, odgovorniji i punoljetni, roditelji nemaju problema s tim da odemo na putovanje od nekoliko dana s prijateljicom.

Nevažno radi li se o odlasku na more, u neki drugi grad u Hrvatskoj ili čak izvan nje- s prijateljicom je sve ljepše. Ovaj put, odlučili smo pisati o putovanjima izvan države i što sve možemo naučiti iz njih:

Nije potrebno čekati `onog pravog` za posjetiti `romantična` mjesta

Zašto bi čekala odabranika svog života da tek s njim odeš na medeni mjesec u Italiju? Na takav način nije dobro razmišljati jer sve destinacije, bile one `romantične` ili ne, možeš posjetiti s BFF i odlično se zabaviti.


Dobro ćete se snaći same

Kada putujemo izvan države tada odmah stupamo na nepoznato tlo; čim nam se da prilika odmah postajemo snalažljivi. Primjerice, mobitel ti se ugasio, a frendičin Internet je loš i ne možete pogledati Google maps...no, imate pravu mapu i trebate se snaći. Raditi takve stvari  postane zabavno, pogotovo jer nismo sami i cijeli dan se može pretvoriti u avanturu. Na kraju krajeva, kada otkrijemo nešto sami ili shvatimo osjećamo se bolje.Svaku večer je pidžama party

Biti zajedno u sobi s prijateljicom je apsolutno normalno i baš zato je moguće svaku večer `organizirati` privatni pidžama party. Naravno da ćete ostati budne skoro cijelu noć, pričati o dečkima, grickati grickalice i surfati internetom kako bi našle što sutra želite obići.


Shvatit ćeš da se o sebi najbolje brineš baš ti!

Kada si na samostalnom putovanju onda nema roditelja kraj tebe koji bi te `spašavali` iz određenih situacija i sama si svoja briga. Shvatit ćeš da je briga o samoj sebi najvažnije jer ćeš brinuti o onome što želiš i što trenutno trebaš- od hrane pa do odjeće.


Život je jedan veliki YOLO

Na putovanju treba uživati i ne treba se toliko suzdržavati od određenih stvari. Nekada je u redu i pretjerati. Ako putuješ negdje gdje je sir glavna poslastica tada možeš pretjerati sa sirom iako inače možda paziš na to što jedeš. Putovanje zahtijeva `YOLO` sklop u glavi.Takvo putovanje pokazuje koliko si sretna

Nema svatko priliku otići na putovanje s BFF, osobito kada se radi o samostalnom putovanju. Mnogim ljudima je putovanje luksuz, a često i prijateljstvo zna biti luksuz. Ako već imaš BFF onda znaš da si sretna, a još kada se prijateljstvo začini putovanjem znaj da je tvoj život dobar!


Izvor: cosmopolitan.com

Foto: Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Putovanje s najboljom prijateljicom uvijek je dobra ideja- evo zašto

Zašto ne mogu ići na maturalac: pismo učenice čija se škola izborila za putovanje

Nema više ekskurzija i školskih izleta? Novi pravilnik zakomplicirao proceduru!

bff putovanje s prijateljicom putovanje

Još vijesti