Slika nije pronađena
Ako od jeseni odlaziš u novi grad na faks, sigurno želiš iskoristiti preostalo vrijeme do rujna ili listopada na maksimum. I sigurno će ti nedostajati bff, roditelji, dečko, pas, mačka... čak i ona susjeda koja te gledala s prozora dok si izlazila van.

Vjerojatno si uzbuđena jer te čeka sve novo – novi grad, novo mjesto stanovanja, novi prijatelji, nove odgovornosti... Ipak, prije nego odeš stvori neke nove uspomene na stare prijatelje. Možda je ovo posljednje ljeto da je cijela ekipa na okupu, zato...

1. Organiziraj pidžama party – baš kao u osnovnoj školi, kada je to najveći događaj u godini. Pripremi lakove za nokte, društvene igre, romantične komedije, dekice, nabavi ili ispeci kolače i najfinije sokove. Družite se cijelu večer i fotkajte – stvarajte uspomene koje ćete ponijeti na faks.

via GIPHY


2. Isplaniraj fotošuting – doći ćeš u sobu bez karaktera i fotke koje razviješ podsjećat će te na ono što jesi i krasiti tvoju sobu. Okupi svoju žensku ekipu i fotkajte se na pikniku, plaži, u štali...3. Rezerviraj večeru u svojem omiljenom restoranu – jer uskoro ćeš jesti u menzama ili po pekarama i sanjati o onom burgeru iz rodnog grada.4. Idi s bff u shopping pokućstva za novu spavaću sobu – kupi si svjetiljku za čitanje u krevetu, dekorativnu svjećicu, ukrasne jastuke, ručnike...5. Odvažite se otići na neplanirano putovanje – biciklima, autom, autobusom, vlakom, sasvim je svejedno. Uzmite vreće za spavanje, par odjevnih komada, sendviče, grickalice, novaca koliko imate za avanturu i ono najvažnije – avanturistički duh.6. Okupi ekipu i napravite najveći i najbolji party ikad – pozovite širu ekipu, možda upravo tamo sretneš nekog prijatelja ili rođaka tvojih frendica s kojim započneš avanturu ili simpatičnu curu koja je upisala isti faks.

 

Uglavnom, provedi vrijeme svog života kvalitetno, svjesna da je to najduže ljeto u čitavom životu. Stvori uspomene dostojne tog statusa.

Foto: Pixabay/Unsplash/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

'Frendica je stalno s dečkom, nemam s kime na kavu - kako da preživim ljeto?'

[BFF TEST] Škola je gotova, je li i vaše prijateljstvo - hoće li biti uz tebe i pod praznicima?

Što staviti u opis za Facebook ili Instagram? Najbolji citati za opis fotke sa bff

putovanje fotošuting prijatelji vrijeme party Ljeto Fakultet faks piknik bff shopping