Slika nije pronađena
Kada prolaziš kroz prekid i ne znaš kud bi sa sobom, hvata te depra i plače ti se jer misliš da je kraj svijeta, dobro će ti doći film(ovi) uz koje ćeš moći jecati. Tugu moraš isplakati, a s filmovima se možemo poistovjetiti.

Dobro će ti doći ovaj popis kada ti se neće dati izaći s frendicama ili nekim drugim 'ramenom za plakanje', ili nećeš moći sam/sama olakšati dušu. Donosimo 10 filmova uz kojih je prekid lakši.



1. Veliki Gatsby (2013.)
Narator i trgovac dionicama Nick odjednom se nađe u prošlosti i upoznaje susjeda milijunaša, Jaya Gatsbyja, koji je još uvijek zaljubljen u svoju bivšu, pa priređuje popularne zabave za visoko društvo u nadi da će i ona doći na njegova vrata.



2. Charlie St. Cloud (2010.)
Zac Efron je zvijezda dramatične priče o nesretnom tinejdžeru koji pokušava preboljeti smrt mlađeg brata. Ubrzo se u gradić potpuno neočekivano vraća Charliejeva školska kolegica Tess i Charlie će biti prisiljen birati između ljubavi prema njoj i obećanja koje je dao svom malom bratu.



3. Ana Karenjina (2012.)
Vječna priča o nesretnoj Ani – film nastao prema istoimenoj knjizi Lava Tolstoja. Naslovna junakinja je udana plemkinja koja se suočava s posljedicama preljubničke afere. Ona je odabrala ljubav.



4. Okajanje (2007.)

Još jedan film s Keirom Knightley u glavnoj ulozi – britanska drama koja prati nesretnu ljubav u ratno doba i kako ona utječe na život glavnih likova.



5. Hvala ti za ljubav (2010.)
Film s Robertom Pattinsonom je romantičan i sladak, ali tužan. To je priča o snazi ljubavi, strasti i obitelji – Tyler je buntovan mladić iz New Yorka koji ima loš odnos s ocem nakon obiteljske tragedije i nitko ga ne razumije do kad ne upoznaje Ally...



6. Priča o Jane Austen (2007.)
Biografska priča o mladoj spisateljici Jane Austen koja opisuje ljubav u njenom životu – o ljubavi, romantici, intrigama i dužnosti, koja obuhvaća novac, obitelj i prijateljstvo.



7. Na drugoj strani svijeta (2007.)
Maštovito režiran filmski mjuzikl priča o ljubavi, prosvjedu i nadi smješten u doba Beatlesa, turbulentnih šezdesetih godina.



8. Jedan dan (2011.)

Intrigantna i emotivna romantična drama s popularnom Anne Hathaway u glavnoj ulozi govori o odrastanju, životnim izazovima i ljubavima dvoje mladih ljudi. Kraj će vas iznenaditi.



9. Forrest Gump (1994.)
Američka tragikomedija čija se radnja vrti oko mentalno zaostalog junaka iz naslova koji pukim slučajem upozna slavnu ekipu i postane slavan, dok je cijelo vrijeme zaljubljen u djevojku iz svojeg djetinjstva.



10. Djevojka od milijun dolara (2004.)
Priča govori o podcijenjenom boksačkom treneru kojeg muči savjest zbog prošlosti pa iskupljenje pokušava pronaći pomažući boksačici amaterki u njezinom krhkom snu da postane profesionalka. Film je osvojio četiri Oscara, uključujući najbolji film.



Foto: YouTube/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

Nemoj lagati sama sebi - 6 znakova da je vrijeme za prekid

Filmovi koje obavezno moraš pogledati prije 18. godine

Evo teme za razgovor sa simpom – ovo su filmovi koje dečki obožavaju

Prekid Filmovi drama plakanje filmski hit

Još vijesti