Slika nije pronađena

Ako te jako zanima što ti je to netko poslao, ali se u međuvremenu predomislio i odlučio obrisati tu poruku, postoji način kako to ipak možeš saznati. Iako je vjerojatno s razlogom pošiljatelj obrisao poruku, nekada nam to ne da mira i želimo znati što je pisalo.

Umjesto da se pitaš što je pisalo, znaš li da to možeš prilično jednostavno saznati? Uopće nije teško, ali puno ljudi ne zna za ovaj trik. Nekada je obrisana poruka samo nešto što smo slučajno poslali pa shvatili da ipak nema potrebe i nije ništa zanimljivo, ali nekada…može biti nešto puno zanimljivije, primjerice ako je osoba poslala pogrešnoj osobi. Iako nije u redu da na ovaj način pokušavaš vidjeti obrisanu poruku, jer vjerojatno je s razlogom obrisana i osoba ne želi da ju vidiš, postoji način. Studentski.hr otkrio je da postoji aplikacija Notification Log App koja ti u to može pomoći.

To je aplikacija koja će zabilježiti i spremiti sve obavijesti koje ti stignu na mobitel, od svih drugih aplikacija, uključujući i nove poruke koje ti dođu – jer one isto dolaze u obliku obavijesti. Tako će zapamtiti obavijest i za onu poruku na WhatsAppu koja je u međuvremenu obrisana. Nije tako teško doći do obrisane poruke, samo ako nemaš problema s tim da još jednoj aplikaciji daješ pristup svim svojim podacima na mobu. Vjerojatno je bolja opcija da pitaš osobu koja ti je tu poruku poslala, ali nekada to nije opcija, a znatiželja je jača od nas.

Pogledajte još:

WhatsApp uvodi još jednu novu promjenu – sada možete birati tko će točno vidjeti jeste li dostupni

Dopisuješ se preko WhatsAppa? Provjeri tko je tamo tvoj pravi BFF od svih razgovora

Sve više mladih cura ima problema s pojavom tikova – glavni je krivac nešto što svi radimo

dopisivanje whatsapp obrisana poruka

Još vijesti