Slika nije pronađena

Užurban način života ne zaobilazi niti srednjoškolce pa se dogodi da zaboravimo rođendan najbolje prijateljice. Tada se praznog novčanika pitamo što sad i padamo u očaj, a zapravo stvari mogu biti jednostavne, a odgovor je: uradi sama!

Poklon kakav god je od srca je i to uvijek treba imati na umu prilikom darovanja i primanja poklona. To se osobito odnosi na darove koje smo napravili sami jer oni su vrlo osobni i zahtijevaju dosta truda, a vjerovali ili ne moguće je sam napraviti lijepe poklone čak i u zadnji tren.

U slučaju da si zaboravna osoba ili samo imaš previše obaveza i zaboraviš kupiti poklon dragoj osobi, slijedi nekoliko ideja:

`Domaći` piling za tijelo napravljen od soli cijenit će svaka djevojka, a kako se radi pogledajte ovdje
`Zupčanik` za vrećice čaja oduševit će svaku ljubiteljicu ovog toplog napitka, a postupak izrade nalazi se na linkuNarukvica od gumbića idealan je ljetni poklon za sve cure, a vrlo ju je jednostavno napraviti. Kako se radi pogledajte ovdje


Privjesak za ključeve u obliku plutenog čepa je odlična ideja, a postupak možete vidjeti na linkuMale `hotelske` sapunčiće možemo napraviti sami i nekome pokloniti, a kako ih napraviti pogledajte tuRučnik u teglici s prvim slovom imena osobe kojoj dajemo poklon je jako originalna ideja za koju će možda trebati više vremena, ali isplati se probati napravitiOslikaj sama šalicu, a ovdje se nalazi nekoliko ideja


Napravi sama precool `stash book` koji će totalno iznenaditi osobu kojoj to poklanjaš, a postupak se nalazi tu


Različite svijeće možeš napraviti sama, a ova stranica nudi preko sto ideja koje će te oboriti s nogu
Odlične ideje za `homemade` prstenje pronađi ovdje i oduševi prijateljicu poklonomI.P.

Pročitajte još:

Dečko djevojci poklonio najbolji rođendanski poklon ikad

Što učiniti s poklonima koji nam se ne sviđaju?

Malo truda i još manje novaca: idealni pokloni za Majčin dan

poklon poklon u zadnji čas dar diy

Još vijesti