Slika nije pronađena
Za oko ti je zapeo jedan `slatkiš´ i prvi (logičan) potez koji ćeš po tom pitanju poduzeti je - `istraživanje´ njegovih društvenih mreža. Istina je, mi žene smo `stalkerice´, ali ako ti je zbog toga bilo neugodno, razmisli još jednom. Činjenica je da ni dečki (koliko god se pravili cool i opušteni) nisu ništa drugačiji. Budi sigurna da i oni `provjere´ svaku curu koja im se svidi.

No ono što nas zanima je: na što točno dečki obraćaju pažnju na našem Faceu? Isto su se zapitale i cure sa stranice `Girls ask Guys´ pa su odlučile postaviti to isto pitanje dečkima kako bi raščistile ovu temu jednom za svagda.

I što su im dečki odgovorili, koje to stvari prate na tvojim društvenim mrežama?


1. Fotke koje objaviš, status veze i zajednički prijatelji
`Prvu stvar koju će svaki dečko pogledati je status veze i datum rođenja. Nakon toga slijede slike, a što ih imaš više to će biti zainteresiraniji´, bio je jedan o komentara.
`Potražit ću tvoje slike u bikiniju, hahahaha´ izjavio je jedan od šaljivđija koji se uopće nije `šalio´.2. Koliko imaš fotki
`Iskreno, draže su mi cure koje nemaju 2000+ svojih slika. Moj je zadatak sve ih pogledati, no tko još ima vremena za to. Manje je bolje. A i toliko slika samo znači da je osoba zaljubljena u samu sebe.´ Drugi komentator je nadodao `Ako se sviđaš nekom dečku, budi sigurna da će pogledati SVE slike koje imaš objavljeno´.

3. Tko je lajkao i komentirao tvoju sliku/objavu

`Gledam koliko je likova lajkalo njezinu sliku i kakvu su vrstu komentara ostavljali i kako si ti na njih odgovarala´, rekao je jedan od forumaša na ovu temu dok je drugi izjavio kako mrzi vidjeti fotku cure koja mu se sviđa s nekim drugim dečkom jer za svakog misli da joj je ili sadašnji dečko ili bivši ili mogući.4. Tvoji interesi (što slušaš, čitaš, gledaš, objavljuješ)

`Ako mi se neka cura sviđa, prva stvar koju ću pogledati su slike, ali ako želim dobiti bolju ideju o tome kakva je kao osoba pogledat ću što sluša, koju vrstu slika lajka. Sve.´ bio je jedan od komentara.
5. Gdje si sve bila
Jedan je dečko izjavio da ga zanimaju lokacije gdje cura inače izlazi. `Tek toliko da vidim koliko toga imamo zajedničko i koja je mjesta sve posjetila, ali ako se nađemo pravit ću se da ne znam´.
6. Tvoji prijatelji
`Pogledat ću kakve su joj frendice i s kakvim se ljudima druži. Iz toga možeš puno zaključiti´, bio je jedan od zaključaka ove teme.Foto: Shutterstock/Giffy

S.T.R.

Prepoznaješ li se? Stvari koje češće rade osobe koje varaju

Cure vs. dečki: Koga više muči ljubomora? Da, da... istina je!

Skoro su nas zeznule: Sve što su nam Disneyeve princeze savjetovale, a nećemo poslušati


Dečki cure facebook instagram

Još vijesti