Slika nije pronađena
Već smo pisali o Instagramu i problemu koji on stvara u našoj percepciji, ali očito se sve češće pojavljuje i problem kada nas dečki počinju gledati drugim očima pod utjecajem 'savršenih cura' s Instagrama.

Ne možeš mu zabraniti da ima profil na Instagramu niti da skrola fotke ljepotica, ali ne možeš si ni pomoći jer si jednostavno ljubomorna na njihova savršena tijela i ne želiš da tvoj dečko slini nad njima? Razumijemo te u potpunosti. Što učiniti? Evo i odgovora!

via GIPHY


Prvo i najbitnije, ako to radi samo kada mu je dosadno i gleda ih kao što mi gledamo Instagram profile za sve koji vole lijepo, smiri se i prestani raditi probleme gdje ih nema. Ako te počne uspoređivati s njima i prigovarati zbog tvojih nesavršenosti (koje su sasvim normalne i koje bi trebao prihvatiti i voljeti), tada je vrijeme da počneš raditi probleme.

On nema nikakvo pravo narušavati tvoje samopouzdanje, niti to nastaviti raditi ako mu ti izričito kažeš da ti smeta.

via GIPHY


Što napraviti? Možda je bolje da prekineš s njim ako to nastavi raditi, vjerojatno ne poštuje tvoje osjećaje i nije svjestan da bi ti trebao podizati, a ne srozavati samopouzdanje.

Zašto to radi? Vjerojatno nije ni svjestan mogućih posljedica i za to ćemo okriviti tinejdžersku dob. A ako je njemu toliko bitno 'stalkanje' na Instaču da ne odustaje od te navike unatoč tvojim upozorenjima, nađi nekoga kome ćeš ti ipak biti bitnija.

Foto:

M.Z.
Pročitajte još:

[VIDEO] Film koji točno opisuje većinu ekipe na Instagramu - slažete li se?

Dokaz fejkanja na Instagramu – cure nisu savršene i nemaju ravan trbuh, super guzu ili velike grudi

Čudne stvari koje svi radimo na Instagramu – ali ne želimo priznati

ljubav Dečki cure usporedba opsjednutost percepcija instagram

Još vijesti