Slika nije pronađena

Sjećate se kako su vam mama, učiteljica u osnovnoj školi ili starija rođakinja govorile da ljepota dolazi iznutra? E pa imale su pravo – sada je to i znanost potvrdila!

Nova studija, koje ju proveo časopis ' Personality and Individual Differences', pokazala je na koji način naša osobnost utječe na razinu naše privlačnosti.

>> Jesenske kombinacije za školu, kino i dejt!

Istraživači su okupili tri skupine muškaraca koji su trebali ocjeniti privlačnost 60 žena gledajući njihova lica bez ikakvih emocija. Dva tjedna kasnije isti muškarci ocjenjivali su opet iste žene samo što su ovaj put njihova lica otkrivala neke emocije; neke su bile zločeste, neke iskrene, a neke ljubazne. Zaključak? One žene, čija su lica odražavala pozitivne emocije, bile su mnogo poželjnije muškarcima od lica bez ekspresije.

Dakle, možete imati plavu, crnu ili crvenu kosu, biti jače ili sitnije građe, ali lijepo je znati da ljepota zaista dolazi iznutra. Sada kada je to znanost dokazala, vrijeme je da naučimo tu lekciju. Smiješak na lice – to je najljepši ukras ženskog lica.

Foto: Instagram
Izvor: HelloGiggles.com
I.N.

Provjeri još...


Boje jeseni i tvoj make-up: prilagodi šminku godišnjem dobu

Angelina Jolie, čuvaj se: pune usne u samo par minuta!

Beauty trikovi drugi dio: 6 stvari koje će vam olakšati dnevnu rutinu!

ljepota unutarnja lice

Još vijesti