Slika nije pronađena

Ne tako davno su se na tržištu pojavile menstrualne čašice, koje su oduševile cure diljem svijeta! Za razliku od svega što smo do tada koristile, menstrualne čašice su prve koje je moguće koristiti više puta, a proizvođač tvrdi da mogu trajati i godinama.

via GIPHY


Nije dugo trebalo dok čašice nisu postale hit, a Intimina, tvrtka koja se specijalizira za proizvodnju istih, ima nešto novo!

Ziggy cup je menstrualna čašica koja je plosnata te se stavi pod cerviksa i zbog toga, barem tako tvrde, moguće je imati seks i dok ju imaš! Nije nam baš jasno kako je to moguće, ali u videu su se potrudili da nam sve objasne. Pogledaj i ti video pa nam javi kako ti se čini.Puno parova izbjegava seks za vrijeme menstruacije upravo zbog krvi, ali možda se s ovime napokon riješiš i te muke!

Sama čašica košta 39,99€ na službenoj web stranici Intimine, ali uz skoro 10€ poštarine, dođe skoro 50€. Možda djeluje malo skuplje, ali s obzirom na to da se kupi jednom i onda traje, na samom kraju se isplati. Sjeti se samo koliko mjesečno potrošiš na uloške i tampone.

Čašica je relativno nova, pa tako na Internetu nema puno recenzija, ali našli smo nekoliko YouTube videa gdje razne vloggerke prepričavaju njihovo iskustvo sa Ziggy čašicom. Svima se jako svidjelo samo pakiranje, pogotovo jer je praktično i možeš nositi bilo gdje sa sobom!


Što ti inače koristiš? Što misliš o seksu za vrijeme menstruacije?

Foto: Giphy/Intimina/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Grčeve riješi hranom: što trebamo jesti da nam menstruacija bude manje bolna

Menga ne mora biti koma - kako učiniti 'one dane u mjesecu' podnošljivima?

Menga je postala jača ili ima čudnu boju? Što ove promjene govore o tvome zdravlju

Zaštita menstruacija menstrualna čašica seks menga

Još vijesti