Slika nije pronađena
U doba Instagrama, Snapchata, YouTubea i svih mogućih filmova tko još ima vremena za pročitati nešto što nije lektira? No ponekad je ipak lijepo sjesti, uzeti malo vremena za sebe i pročitati knjigu, pogotovo ako na kraju bude toliko dobra da ju ne možeš ispustiti iz ruku

Knjiga ti pruža mogućnost pogled u nove svjetove i glave njegovih glavnih likova, a vjerujemo kako će ti upravo neke od ovih knjiga pobuditi znatiželju i maštu. Zato sljedeći put kada ne znaš što bi sa sobom, skokni do knjižnice i posudi si neki od ovih naslova. Nećeš požaliti.1. Cura na netu – Autor: Zoe Hugg
YouTube Zoella ima knjigu? Da i riječ je o knjizi koja je po čitanosti premašila i Harry Pottera. Glavni lik je sramežljiva djevojka Penny koja završi kao internet senzacija nakon jednog videa kojeg zapravo nije željela objaviti. S kakvim će se sve nevoljama, a možda i s ponekim ljubavnim zapletom Penny susresti?

2. Pada snijeg – Autor: John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
Što se dogodi nakon što jedne zimske večeri zapada snijeg? Ljubavni preokreti ove knjige, zagrijat će i najhladniji zimski dan.

3. Dečki koje sam voljela - Autor: Jenny Han
Lara potajno piše ljubavna pisma koja nikad ne pošalje. No što se dogodi kada se ta pisma zabunom pošalju?

4. Greška u našim zvijezdama – Autor: John Green
Po ovoj ljubavnoj priči napravljen je film koji je rasplakao mnoge od nas. Ako do sada još uvijek nisi ugrabila primjerak ove knjige, što čekaš. Neće ti biti žao.

5. Tama u meni – Autor: Sally Green
Jedino što ćemo vam otkriti je to da su za ovaj roman fantastike već otkupljena filmska prava. Glavni lik je 16-godišnji Natan čiji problemi nikako nisu oni jednog običnog tinejdžera.

6. Harry Potter i ukleto dijete: prvi i drugi dio - Autor: J.K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
Još jedan nastavak Harry Pottera?! Našoj sreći nema kraja. Iako ovog puta Harry više nije dječak nego odrastao čovjek- razne zgode i nezgode mu se još uvijek događaju.

7. Tom Gates, genijalne ideje (uglavnom) - Autor: Liz Pichon
Ovaj hit serijal sastoji se od 4 dijela, a osvojit će te na prvu s genijalnim humorom i prezabavnim crtežima.Podijeli s nama, koja je tvoja najdraža knjiga?Foto: Shutterstock/ Giffy

S.T.R.


Ne možemo vjerovati da su nam ovo skrivali - svi crtići koje ste gledali su povezani!

Evo teme za razgovor sa simpom – ovo su filmovi koje dečki obožavaju

Najluđa teorija o crtiću Frozen potvrđena? 'Da, to je Elsin i Annin brat'

knjiga Čitanje hit