Slika nije pronađena

Nikad dosta duginih boja i čarolije magičnog roga, za sve one koji obožavaju svijet mašte i one kojima nikad nije dosta jednoroga.

Uskoro stiže 'Društvo čarobnih jednoroga', službeni priručnik za sve obožavatelje ovih mitskih bića. Na Facebook profilu izdavačke kuće Profil izašla je najava koja će oduševiti baš svakog ljubitelja ovih mitskih bića. Na knjizi je istaknuto da se radi o 'službenom priručniku' autora Selwyn E. Phippsa.



'Selwyn E. Phipps zaljubio se u istraživanje jednoroga još u djetinjstvu dok mu je mama, revna istraživačica tih divnih bića, pričala o svojim putovanjima. Odlučio je poći njenim stopama, a san mu se ostvario kad je najprije postao istraživač Društva čarobnih jednoroga, a zatim i njegov 101. predsjednik. U ovoj prekrasnoj knjizi, prvoj takve vrste, otkriva nam obilježje, izgled, staništa i čarobne moći svih sedam porodica jednoroga koje danas postoje. Društvo čarobnih jednoroga okuplja ljude iz čitavog svijeta koji zapisuju sve što mogu doznati o tim fantastičnim stvorenjima i pokušavaju ih zaštititi kadgod mogu. Želiš li upoznati jednoroge, Društvo čarobnih jednoroga prava je knjiga za tebe!', piše u Facebook objavi Profil Knjige.


Ova knjiga je vodič vezan uz sedam obitelji jednoroga koji obitavaju na Zemlji i različitim osobinama unutar svake obitelji. Daje se detaljan opis svake pojedine obitelji, njihovih rogova, uzoraka kopita i osobina koje su karakteristične za tu određenu obitelj. Cijeli svijet jednoroga nalazi se u jednoj knjizi. Maštovita je, čarobna i detaljna te lijepo ilustrirana.

Ne znamo za vas, ali jedva čekamo uči u ovaj svijet mašte s jednorozima.


Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Provjeri još:

Samo za zagrižene fanove jednoroga – sada njime možete brisati guzu, ali to ćete masno platiti

VIDEO Glittermanija se nastavlja – on svake cipele pretvara u šljokičastu senzaciju!

Najslađe mjesto za popiti kavu ili čaj – otvoren je prvi Hello Kitty kafić!

knjiga svijet mašte Čitanje jednorog zanimljivo zabava jednorozi

Još vijesti