Slika nije pronađena

Ovaj koncept po prvi puta dolazi u Hrvatsku, a slično je kao i s beauty boxevima u kojima svaki mjesec na vaša vrata stiže kutijica iznenađenja puna različitih make up proizvoda. Ova će vas pak kutijica svaki mjesec iznenaditi novom knjigom.

Koncept u kojem svaki mjesec na adresu pretplatnika dolazi kutija iznenađenja puna različitih sitnica do sada je u Hrvatskoj postojala kao kutijica sa šminkom i ostalim beauty sitnicama, a sada na tržište dolazi i Book box. Knjižara Hoću knjigu je pokrenula ovaj projekt prošli mjesec, a nakon hrpe pozitivnih reakcija i oduševljenja ljudi, nastavljaju dalje. Radi se o pretplatnom paketu koji svaka dva mjeseca na tvoja vrata donosi kutijicu iznenađenja s nekom od knjiga hit naslova.


Ali to nije sve, osim knjige, u kutiji će uvijek biti i tri do pet popratnih artikala koji imaju veze s naslovom, tematikom ili naslovnicom odabrane knjige. Kako bi kutijica bila što više personalizirana korisnici će moći odabrati koji žanr im je najdraži – ljubavni, sf/fantasy ili triler/krimi. Knjige koje će slati su novi i popularni nalovi koji su tek stigli u knjižaru ili još nisu ni dostupne. Pa ipak, ukoliko se dogodi da dobivenu knjigu imaš, moguće je zamijeniti u Hoću knjigu knjižarama unutar 30 dana od primitka paketa uz predočenje računa. Kutijica se može kupiti putem webshopa knjižare Hoću knjigu ili direktno u knjižari. Narudžbe se zaprimaju do 10. u tekućem mjesecu, a zakasnite li na navedeni rok narudžbi, možete ostaviti narudžbu za sljedeći paket. Cijena jednokratnog Book boxa iznosi 249,00 kuna, a može se uzeti pretplata i na 6 mjeseci koja uključuje 3 kutijice (po cijeni od 724 kn) ili za 12 mjeseci koja uključuje 6 kutijica (po cijeni od 1399 kn).


Book box paketi se preporučuju za uzrast od 18 godina nadalje, ovisno o tematici mjesečnog book boxa. Kutijice stižu između 20. i 30. u mjesecu!

Foto: Hoću knjigu/ Pexels

M.T.

Zabrinjavajuće! Istraživanje otkriva koliko Hrvati čitaju knjige i zašto ih stvarno kupuju

Fanovi knjiga o čarobnjaku Harryju Potteru su dokazano bolji partneri u vezama - evo i zašto

Što raditi tijekom praznika? 10 cool knjiga uz koje ćete zaboraviti na dosadu

Pogledajte još:

knjiga Čitanje iznenađenje mjesečno book box

Još vijesti