Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

U ovotjednim raspravama puno je tema bila zanimljivo, a uhvatile su i vašu pažnju. Dijelili su se ljubavni savjeti o tome mogu li veze koje su u potpunosti na daljinu opstati ili im je suđeno da propadnu, ali i što napraviti kada si nesretna u vezi, ali te dečko ucjenjuje da će se ubiti ako ga ostaviš. Zadnja tema koja nije baš 'svakodnevna', a koja je ovog tjedna privukla pažnju bilo je pitanje: kako slomiti ruku?

1.Kako?
Kako najlakše slomiti ruku ili prst? Hvala na odgovorima.

Neki od vaših odgovora:
Twirlerina: Ima ona fora kad uhvatiš palac u šaku iste ruke i potegneš prema naprijed.

NeoMorph: Ne znam iz kojeg razloga hoćeš slomiti ruku, ali ako toliko hoćeš, probaj ovo s nekim: https://www.youtube.com/watch?v=AfKFpaAJYlI

BigBen: Nemoj to raditi. Možda želiš školsko osiguranje? To ti je manje od 2000 kn. Kako god, može se zakomplicirati, pa da ostaneš bez prsta...

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Veza na daljinu
Znači ima jedna cura koja mi se baš sviđa, ali našli smo se onlajn i ona živi u Zagrebu, a ja u Splitu. Znači mislim, ja sam iskreno spreman jer je cura predobra, ali brine me to što ne znam traju li veze na daljinu, jer ne želim ono sebi u glavi staviti 'ono bit će nešto' i na kraju se razočarati.

Neki od vaših odgovora:
ivan995: U vezi na daljinu treba puno strpljenja, ljubavi, povjerenja i može se ostvariti naravno ako daješ sve od sebe, ti i dotična osoba. Ako nema povjerenja, strpljivosti džabe sve.

Wuhan: 1.Jesi pitao nju što misli? 2. Ako ti je rekla da samo naprijed, ako je rekla da ne želi, ne forsiraj, ne želi i gotovo. Ima drugih riba u moru.

kika6469: Ne bi se upuštala u to. Previše rizika, previše truda, para(putovanje) i žrtvovanja treba uložiti u to. To ako veza počne na blizinu pa spletom okolnosti završi na daljinu onda da, ali krenuti od nule s osobom 300km dalje...ne.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Emocionalna ucjena
U vezi smo godinu i nešto, prva sam mu cura i stvarno se daje čitav u tu vezu. Međutim ja se već neko vrijeme ne osjećam sretno ni zaljubljeno s njim. Stalno neke emocionalne manipulacije i ucjene dobivam. Par puta sam htjela prekinuti, ali bi počeo prijetiti da će ubiti i sebe i mene ako to napravim. Ne znam što da učinim, ali ne mogu više ovako. Dođe mi da mu kažem da me ubije jer trenutno mi je i to bolje od tog da ostanem s njim u vezi. Što da učinim?

Neki od vaših odgovora:
Francikam: To je opsesija, tip je sebi našao 'žrtvu' i to očito jedva kad kaže da će se ubiti. Prva si mu pa se boji da neće više nikoga imati. A da pričaš s njim o tome nećeš ništa postići. Makni se od njega i prekini sve kontakte s njim. A opet ako je toliko loše da bi se ubio, pričaj s njegovima i reci da ne možeš više i da planiraš apsolutno sve prekinuti i onda će oni valjda brinuti o njemu.

MandaFlasarka: Prekini s njim. To nije zdrava veza i ti nisi dužna biti s njim i trpjeti njegove ispade i probleme. Mlada si, prema tome, oslobodi se takvih napasnika. Slažem se s komentarom koji je rekao da ako se i ubije, ti nećeš biti kriva. Mislim, nisi ti mogla znati da će ti on tako prijetiti kad si ušla u vezu s njim, ne moraš to trpjeti. TI NIKOGA NE MORAŠ TRPJETI! ZAPAMTI TO. Ako ti netko samo pravi probleme u životu, pa odbaci takvu osobu. On nije zdrav u mozgu, a i sama si rekla da se ne osjećaš lijepo u toj vezi. Ne vrijedi razgovarati s osobom koja ti prijeti da će se ubiti i da će i tebe ubiti. To su poremećeni ljudi.

the_nobody: Lik je bolestan. Svatko tko kaže da bi ubio i sebe i nju zbog prekida je psihički nestabilan.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Shutterstock.com – fizkes/ Shutterstock.com - Andrey_Popov

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Laganje simpi, dečko prati na Insta cure koje se slikaju gole i zaostali roditelji

Najčitanije teme tjedna: Što kada dečko ne želi nositi kondom, kako prihvatiti svoj izgled i svoju seksualnost

Najčitanije teme tjedna: Starci ne dozvoljavaju da kupi iPhone, naljutiti se na dečka ili ne i vaši prijedlozi za serije

pitanja emocionalna ucjena odgovori slomiti ruku Veza na daljinu savjeti Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti