Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

U posljednjih se tjedan dana pokrenulo puno rasprava u rubrici s vašim pitanjima, a kako ih ne možemo izdvojiti sve, odabrali smo 3 s kojima bi se svi mogli poistovjetiti. Curama sada dolazi na dnevni red glavno zimsko pitanje – brijati noge redovito kao ljeti ili ne, a postavlja se i pitanje što kupiti za Božić. Također, pitanje koje nas sve svake godine muči, a ove posebno, gdje za Novu? Pogledaj savjete u nastavku i daj i svoj ukoliko već nisi.

1.Ženske dlake
Ciao ljudi, je li vi ženske zimi baš redovito otklanjate dlake na nogama kao i ljeti ili vam se dogodi da narastu par centimetara pa tek onda odstranite?

Neki od vaših odgovora:
LadyLaura:
Događalo mi se da ih pustim da narastu, ali bolje se osjećam kad sam uredno obrijana iako to nitko i ne vidio.

mmartaa: Ja zimi redovito brijem samo ono malo iznad gležnja što se vidi ako nosim traperice i stopalice.

Pink_butterfly: Ja se ne brijem zimi i po jeseni dok se nosu dugi rukavi i traperice jer se ne vidi, a ni ne smeta mi. Više se brijem po ljeti, ono što se vidi, jer mi je tako ugodnije. Naravno nitko te ne tjera da se ti moraš brijati po ljeti jer je to tvoje tijelo i ti odlučuješ.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Poklon za daljinu
U vezi sam i razmišljam o tome da curi i sebi kupim nešto kao prstenje tako da kada smo udaljeni da nas oni podsjećaju jedno na drugo. Veza traje 5-6 mjeseci. Je li vam to glupo ili?

Neki od vaših odgovora:
XxBezimenaxX:
Meni je osobno to prekratka veza da bi se kupovalo prstenje, zlato, srebro i te gluposti. Imaš niz ideja na internetu za super poklone, a vrijednost poklona ionako nije u novcu.

Devil_ girl: A čuj, danas je glupo postalo normalno. Potraži ipak neke druge ideje na internetu. Ako ti se ne da napraviti nešto DIY, a trebao bi, kupi joj medu, plišanu komplet pidžamu, daj joj svoj duks ili hudicu... Ima drugačijih načina od nakita.

Ivicaimarica: Nemoj...jadno je i cringe. Kupi joj radije za Božić nešto što znaš da voli, ako ćeš nakit, kupi samo njoj haha nemoj i sebi, to je ekvivalentno onim majicama 'king i queen' i tim sranjima, i nemoj joj prsten kupovati nego ogrlicu ili naušnice. A ni ne moraš nakit uopće.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Ne znam gdje ću za Novu
Zbog ove korone i svega mjere su produžili do 31.12., ništa skoro ne radi i ja pojma nemam gdje ću. Svaku Novu sam provela negdje vani, u restoranu itd., a ovu ću, sa svojih 18 godina provesti sa starcima. Ne mogu nikoga ni zvati doma jer su oni doma i samo bi nam smetali. Ima još nas koji ne znamo gdje ćemo za Novu, ali uopće ne znam što da radim. Znam da ima još vremena, ali ne želim taj dan provesti sama u sobi.

Neki od vaših odgovora:
ivan995:
A što fali i proslaviti sa svojima nekad Novu za promjenu? Vani je zabavno, ali nekad možeš i s njima provesti, ništa ti neće propasti. Uostalom zašto ne pozoveš doma društvo, ne moraš sad s 15 prijatelja slaviti. Odete u tvoju sobu, raspalite muziku, nakupite hrane i eto ga, čekate ponoć. Poslije ispaliti koju petardu i eto ga.

Depresivnamala: Zašto ne bi s roditeljima slavila Novu? Jesi li ih ikada pitala kako je njima na novu kad tebe nema? Nisi. Bilo bi im drago da s njima proslaviš Novu. Prijatelji su prolazni, roditelji stalni. Prijatelji će dolaziti i odlaziti, ali roditelji neće. Imaš ih jednom u životu. Misli malo na njih.

Beta_l: A mislim ja razumijem sve ljude u ovim komentarima da bi bilo lijepo nekad proslaviti i Novu sa svojima, ali razumijem i autoricu. Nekima je Nova godina bitna, nekima ne, po pitanju zaključujem da njoj je. Mislim ja nikad ne slavim Novu sa svojima jer moji roditelji zaspu prije ponoći hahhahahahahha, možda su i autoričini roditelji takvi, možda ljudi ne slave Novu godinu pa će njoj biti dosadno i bit će sama u sobi jer je ona društvena i želi se zabaviti. Mislim da cura nije mislila da joj roditelji smetaju, kao smetaju u životu, ali normalno da želi pozvati prijatelje i da ne želi da roditelji budu s njima. Mislim meni je drago ako vi volite da su vam roditelji s vama kad dovedete društvo, ali eto autorica ne želi i ja to razumijem. A autorice, zar ne možete biti kod nekog drugog u kući možda? ili negdje vani na otvorenom?

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Pexels – cottonbro

Pogledajte još:

Najčitanije teme: Slanje golih slika se obilo o glavu, zaljubljena u best frenda i kako na dejt bez novaca

Najčitanije teme tjedna: Kako smršavjeti do Nove, savjeti za prvi dejt i cura koja je previše agresivna

Najčitanije teme tjedna: 18. rođendan, kako dati hint curi da ti se sviđa i kako znati što cura želi

pitanja odgovori brijanje nogu savjeti Proslava Nove godine Pitanja i odgovori najčitanija poklon za curu

Još vijesti