Slika nije pronađena

Osim što će Instagram preplaviti slike prekrasnih plaži, zalazaka i izlazaka Sunca, sigurni smo da planiraš baciti i barem jednu fotku sebe u kupaćem kostimu! Sigurni smo i da želiš ispasti više nego dobro, stoga ti donosimo kratki vodič kroz sve provjerene poze - ako se celebrity curke drže tih poza, onda će morati i tebi laskati!

Bambi

Ova poza je aktualna već godinama, no prošle godine su se skoro sve cure slikale upravo na ovaj način, i to s razlogom! Osim što se je jednostavno namjestiti, laska skoro pa svakom tipu tijela (čitaj: skriva sve što želiš sakriti)!

Jednostavno klekneš te zatim sjedneš na svoje pete, ali ne u potpunosti. Noge će ti djelovati mršavije nego što jesu, a ako fotograf pogodi kut, uspjet će ti i stanjiti struk!

A post shared by (@bellahadid) on

Slatkiš

Kao i za obične slike, praviš se da hodaš, a ustvari stojiš na mjestu. Leđa okreneš fotografu, ali možeš pomalo gledati u stranu, ne skroz ispred sebe. Osim što će tvoja stražnjica doći do izražaja (pogotovo ako staviš malo pijeska na nju), možeš istaknuti i svoju dugu kosu ili lijepo definirana leđa.

Ovo je super poza jer možeš odabrati što ćeš staviti u prvi plan, pa ako se ne želiš skroz pokazati, možeš obući kratke hlačice ili suknju, a i dalje pokazati malo kože! Evo kako to izgleda u praksi!

A post shared by Chiara (@chiarabransi) on



Pogled sa strane

Sjedneš i okreneš se bočno prema kameri. Nogu koja je na strani na kojoj se nalazi i tvoj osobni fotograf, pomalo skvrči, dok onu drugu možeš malo više ispružiti. Tako će do izražaja doći tvoj struk ali i stražnjica.

Na malo suptilniji način pokazuješ sve što se treba vidjeti, a opet imaš i super fotku. Nije ni čudo što Bella to tako radi!

A post shared by (@bellahadid) on

Odmaranje

Pronađi najudobniju ležaljku ili omiljeno mjesto na plaži, i stani tako da izgledaš totalno chill i kul, kao da uopće ne želiš da te se slika, a ustvari se potrudi da ispadneš čim bolje na slikama. Ova poza dodatno naglašava tvoj gornji dio tijela, znači ramena i grudi, tako da ako to želiš naglasiti, ovo je definitivno način na koji bi  trebala!

Možeš gledati u kameru ako želiš još više pažnje staviti na sebe, ali ako budeš gledala negdje u daljinu, fotka će biti više 'spontana' - iako svi dobro znamo da nije nimalo spontana! Btw. Kad su Kardashianke uopće bile spontane?!


Ležanje

Slično kao i u prethodnoj pozi, nađi omiljeno mjesto na plaži, samo što ovaj put možeš slobodno leći. Jedina stvar na koju moraš pripaziti jest da jednu nogu malo podigneš ili da se cijela mrvicu zarotiraš. Ne želiš da slika bude dosadna, zar ne?

Ovdje će ti do izražaja doći - sve. Osim što će ti noge djelovati duže nego što jesu, i trbuh će ti super ispasti! Ako netko zna, Kim zna...


Hodač

Djeluje kao da se radi o najjednostavnijoj pozi, no ustvari je ipak malo kompliciranije nego što se čini. Neka te frendica slika dok izlaziš iz mora, i neka se potrudi da fotke izgledaju spontano. Na tebi je da se što sporije mičeš te da smisliš kako želiš izgledati na slikama.

Ako želiš naglasiti struk, odmakni ruke na neki način od tijela - možeš si dirati npr. kosu njima ili držati frendicu za ruku!

A post shared by (@bellahadid) on


Sirena
Ako želiš u prvi plan staviti svoje grudi, ovo je najbolja poza za to. Radi se o tome da se na fotki nalazi samo gornji dio tvojeg tijela, a sama možeš odabrati hoćeš li gledati u kameru ili ne. Po mogućnosti, nasloni se na nešto, tako da ispadneš još bolje. Probaj se čim više približiti kameri, tako da dobiješ krupni plan. Ovo je vjerojatno jedina poza koju je bolje snimiti na bazenu, čisto tako da se imaš na što nasloniti.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Sjedenje
Poprilično je jasno što moraš ovdje napraviti... Samo sjedni, uvuci trbuh i gotovo je! Naredi svojem osobnom fotografu da se malo više potrudi oko ugla!
S ovom pozom će ti donji dio tijela djelovati krupnije, pa ćeš imati 'thick' noge, a također će ti struk djelovati manji u usporedbi s nogama.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Prednji plan, ruke gore
Kao i sa sjedenjem, ni ovdje nema puno filozofije. Stani (ili sjedni) ispred kamere i podigni ruke. Sada će ti struk posebno doći do izražaja, jer ti ništa ne ometa njegove linije. Plus, rastezanje uvijek pomaže!
Ako želiš, možeš si malo 'namjestiti' grudi, tako da ih s rukama lagano podigneš ili pogurneš. Izgledat će sigurno veće!

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Prednji plan, ruke dolje
Slično kao prethodnoj pozi, samo ovdje ruke spustiš dolje, pokraj tijela. Ovako će tvoje lice doći najviše do izražaja, s time da će i kupaći zasjati!
Zato što se ništa 'zanimljivo' ne događa s tvojim tijelom, ono će pasti u drugi plan.

A post shared by BELLA (@bellathorne) on


Nagib
Kako bi ovo postigla, moraš naći nešto na što ćeš se nasloniti. Bilo šank u beach baru ili neka ležaljka na koju ćeš sjesti, bitno je da imaš oslon. S gornjim dijelom tijela se nasloni na površinu, ali potrudi se da malo izbaciš svoj atribut kako bi što bolje ispao na slikama.
Neka te frendica slika s leđa, ali ne skroz, već s nekakvih 45 stupnjeva. Tako ćeš najbolje ispasti. I ti i tvoj (ne)skriveni adut!

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on


Grupna fotka
Ovo je uvijek odlična ideja zbog nekoliko razloga. Prvi je taj što grupa cura/žena uvijek izgleda bolje nego jedna sama, (to se zove cheerleader effect), a drugi je taj što na ovaj način djeluje kao da se uopće ne želite pokazati koliko dobro izgledate, već se samo zabavljate.
Slike će ispasti spontano bilo da pozirate stojećki, izlazite iz mora ili ležite na plaži. U ovom slučaju, sve je super. Sama odluči što ti najviše paše uz feed i bit će dobro!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Foto: Instagram

A.Š.
Pročitaj još:



Ljeto Bikini plaža poziranje

Još vijesti