Slika nije pronađena

Nije prošao niti jedan važan događaj bez selfija ili zajedničke fotke – tvoja bff i ti ste uvijek spremne na zezanciju i fotkanje i naravno da sve mora ostati zabilježeno. A i niste obukle haljinice i našminkale se bezveze, ako nije na Fejsu nije se ni dogodilo.

Trenutno je sezona važnih događaja kao što su firme/krizme i maturalne večere i ovo su poze u kojima se svakako moraš fotkati sa bff i s cijelom ekipom. Fotke ostaju za cijeli život, a još je bolje ako se pri tome dobro zabavite.

1. Ozbiljan/lijep/glupiramo se selfie – to možete i same. Potrebno vam je samo dobro svijetlo i lijepa pozadina i neka fotkanje počne. Ovo je idealan prilika da pokažete makeup ili frizure izbliza.


2. Obično poziranje – ovo je fotka koju morate imati. Lijepe ste, vidite se od glave do pete i nema glupiranja. Jedna lijepa fotka koju će si tvoja mama uokviriti.
3. Dajete si puse – jedna drugoj dajete pusu u obraz. Must have.
4. Glupiramo se – jezici su vani, nije vas briga kako ćete ispasti. Bitno da je zabavno.
5. Namještene fotke (jer su skroz fora) – možete uključiti cijelu ekipu iz razreda i snimiti totalno lude i zabavne fotke.
6. Gledate se i smijete se – ovakve fotke nastanu na svakom fotkanju. Možda su isplanirane, možda su slučajno tako ispale, ali osmijeh je uvijek lijepo vidjeti.
7. Spontane – to su one fotke koje ne stavljaš u albume, ali uvijek ti ih je drago pogledati jer iza njih uvijek ima neka smiješna priča.

8. Volite se jako
- srca napravljena rukama ili prstima su 'must have' svakog prijateljstva.

Foto: Instagram/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Imaš bff, ali imaš i ostale – 7 tipova frendica koje svi imaju

Test prijateljstva – iritantne stvari koje ti bff radi, ali je i dalje voliš

BFF – kako postići da prijateljstvo traje zauvijek?

fotke bff ? fotkanje

Još vijesti