Slika nije pronađena
Bivši zaposlenik H&M-a je za PopSugar otkrio tajne koje nismo znali, a mogu nam pomoći prilikom shoppinga u ovoj popularnoj high street trgovini. Svi tamo volimo kupovati, zbog prihvatljivih cijena i trendi komada.

Ipak, ponekad se izgubimo u masi dostupnih modnih komada, ne pašu nam naši konfekcijski brojevi i uvijek je gužva... Da bismo svoj shopping učinili što ugodnijim, poslušat ćemo osam savjeta znalca pa preporučujemo da vi učinite isto:

1. Možete baš svaki puta dobiti popust ako donesete staru odjeću – za dvije vreće odjeće (s četiri do pet artikala) starog tekstila, dobit ćete dva kupona s 15% popusta za iduću kupnju. To mogu biti čak i plahte, jastučnice, jakne... One će biti prerađene i postati dio kolekcije H&M's Conscious ili poklonjene potrebitima.

2. Konfekcijski brojevi su čudni, niste vi
– sve je u H&M-u manjeg kalupa, pa se nemojte libiti isprobati nešto broj ili dva veće od vaše uobičajene veličine – ionako je jedino bitno da vam dobro stoji, a ne kojeg je broja.3. Plan kupnje je nužan – u H&M-u stvari su posložene po sektorima i svaki se odnosi na jednu vrstu odjeće, a budući da ih ima puno, mogli bi se izgubiti ili potrošiti previše novaca. Sektor za komade u modi je uvijek do onog za noćne izlaske, a klasični dio je najkvalitetniji  (naš favorit je L.O.G.G.) .4. Olakšajte si online kupnju koristeći filtere – sva odjeća koju možete pronaći u webshopu nije uvijek i u dućanu (često je rasprodana), ali tamo možete vidjeti komade koji tek stižu u vaš omiljeni dućan. Ono što je na webshopu novo, naći će se na policama dućana kroz dva do tri tjedna (ili uopće neće).5. U dućan dođite oko 9, a izađite prije podneva – u tom periodu dućani su najuredniji i nema gužve pa zaposlenici imaju najmanje posla i lakše će se posvetiti vama. I, naravno, nema gužve u garderobi.6. Kupujte 'basic' komade – oni su znatno jeftiniji od ostalih, a možete ih kupovati i sezonu unaprijed (primjerice, sada kupite komade za zimu). Ta odjeća je solidne kvalitete, a H&M ju ne proizvodi u velikim količinama, pa bi vam poslije moglo biti žao jer ste propustili priliku.7. Pratite rasprodaje
– neke vrste sniženja pojavljuju se svakih nekoliko tjedana i isplati ih se popratiti, a velika sniženja su na kraju svake sezone. I ovih 15% popusta koje imate na kupnju, nakon što ste donijeli staru robu se pribrajaju postojećim popustima.8. Dodatni savjeti – ako se ne možete snaći u trgovini, svoj broj potražite na internetu; ako vašeg broja nema na policama, vrlo vjerojatno ga nema ni u skladištu; tenisice za slobodno vrijeme su 'best buy'; nakit je uvijek moderan i često snižen, ali si morate dati truda da prokopate po njemu.

via GIPHY


Reći ćemo samo:


via GIPHY


Foto: Unsplash/Pixabay/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Ima milijune, a kupuje u H&M-u - zaviri u ormar Selene Gomez

Cura pobjesnila na H&M zbog nerealnih veličina: 'Ovo je L?'

Trikovi pravih shoppingholičarki– koje je pravo vrijeme za kupovinu određene odjeće?

zaposlenik popust H&M kupnja shopping savjeti