Isprobavanje traperica u shoppingu

Kupovina traperica mnogim je curama prava noćna mora. Pogotovo zato jer žele kupiti kvalitetne traperice koje je danas teško pronaći da su dobre, a i da odgovaraju onako kako želimo.

Traperice kakve se prodaju danas su možda u potpunosti izgubile značenje pravih traperica od prije nekoliko desetljeća. Razlog tome je taj da je danas zaista teško pronaći kvalitetne traperice koje su napravljene od pravog trapera, već su to većinom sve one pune elastina i plastike koje se poderu za tren oka. No, ako želiš baš pravi traper koji je kvalitetan, onda obavezno još u dućanu provjeri ove stvari kako bi prije kupnje znala jesu li traperice kvalitetne ili ipak nisu.

1.Provjeri gumbiće
Gdje god traperice imaju gumbiće po sebi, obavezno ih provjeri, a najviše onaj glavni prednji gumb kojim zakopčavaš hlače. Ako ti se već sada čini da je gumbić labaviji, nemoj ih kupovat. Osim toga, njihovu kvalitetu možeš prepoznati i prema tom gumbiću jer ako je on metalan, čvrst i težak – traperice su dobre. Ako je napravljen od tvrde plastike, traperice nisu kvalitetne.

2.Pogledaj šavove
Obavezno provjeri šavove, pogotovo na bočnoj i unutarnjoj strani noge. Kada ih obučeš, vidjet ćeš jesu li se šavovi već rastegnuli jer ako jesu, ne bi ih trebala kupovati. No, ako su oni i dalje spojeni i čvrsti, imaš zeleno svijetlo! Isto vrijedi i za šavove s unutarnje strane noge i pripazi da ti negdje ne viri neki šavić jer ako viri, on je samo jedan od mnogih koji će se tek pojaviti.

via GIPHY

3.Obuci ih i pogledaj jesu li razvučene
Svake traperice moraš obući prije nego što ih kupiš, a to se odnosi na fizičke dućane. Ljudi često isprobavaju traperice koje im ne odgovaraju pa ih i razvuku, a one se i dalje prodaju. Zato ih obuci i ako imaš osjećaj da su ti već sada rastegnute na koljenima (jer se to tamo najčešće događa), nemoj ih kupovati – nisu kvalitetne, a i neko ih je uspio razvući.

4.Rukama rastegni nogavice da vidiš imaju li elastina
Nije loše da traperice imaju elastina. Ako želiš pravi traper, e onda nije dobro da imaju elastina. Zato rukama razvuci traperice i provjeri mogu li se rastegnuti jer ako mogu, znači da u sebi imaju puno elastina, a takvi modeli baš i nisu kvalitetni jer se unište puno prije pravog trapera.

via GIPHY

5.Provjeri patentni zatvarač
Najgore je kada kupiš traperice, dođeš doma i cif, odnosno patentni zatvarač ne radi. Ako ti već zapinje u dućanu, traperice nisu kvalitetne i radije ih vrati na policu. Poslije ćeš ga kad-tad morati promijeniti ako zapinje već i sada.

Modno usklađeni par Način nošenje traperica zbog kojeg će te svi gledati: Dobra ideja ako su ti sve tvoje trapke dosadile

Traperice Pravila nošenja traperica: Slijedi ovih 7 i sigurno ćeš uvijek izgledati super u njima

shopping Traperice kupnja kvalitetne traperice hlače elastin

Još vijesti