Slika nije pronađena

U Insta svijet na velika vrata dolazi nova poza koju poznate djevojke rekreiraju sve više i više. Na gotovo svačijem profilu možeš vidjeti fotku s ovom pozom.

Dok ste skrolali Instagramom sigurno ste ovih dana vidjeli poznate cure u novoj pozi. Možda se činila kao slučajnost, ali radi se o novom trendu. Poza ne izgleda komplicirano, a radi se o tome da se fotkate u sjedećoj pozi s raširenim nogama.




Svatko ima svoju varijaciju na temu, a dok je za neke to bila savršena poza za plažu, drugi su u njoj pozirali nakon treninga u teretani, prije izlaska ili pokazujući novi outfit. Obje noge raširene, jedna podvučena ispod druge, kombinirati možete kako vam se god sviđa. Od Kardashian-Jenner obitelji, preko poznatih pjevačica do Hailey Bieber, Gigi Hadid, fotkanje u sjedećem položaju s raširenim nogama nije slučajno u zadnje vrijeme na svakom profilu.




A zašto je ova poza svima omiljena? Ima nekoliko razloga.

Kada se rašire noge i istovremeno odmaknu od kamere dobiva se iluzija da osoba ima tanja bedra.

Osim toga, s obzirom da ovako osoba zauzima više prostora, pokazuje svoju nadmoć, a istovremeno se njome i zavodi. Za razliku od brojnih drugih poza, ova ne izgleda toliko umjetno namješteno, a to je celebovima kod poziranja jedna od omiljenih stvari jer ne žele da im svaka fotka izgleda skroz neprirodno.


Foto: Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Novi Instagram trend za poziranje originalnog naziva – znate li što je 'Toblerone Tunnel'?

Najbolji savjeti za poziranje – naučite kako okinuti savršenu fotku za Instagram od slavne Kardashianke

Jajetu ovo ne treba, ali tebi vjv treba – 14 poza za savršenu fotku na Instagramu

poziranje poza celebovi instagram fotkanje

Još vijesti