Slika nije pronađena

Instagram zahtijeva puno posla ako želite voditi ozbiljan profil. Postoji izbor filtera, neograničene opcije captiona, hashtagovi (koristi li njih više itko?) i što da radite sa svojim licem?

Imaš sreće jer mi ti možemo pomoći sa svim navedenim. Nastavi čitati kako bi saznala koje su to najbolje selfie poze koje možeš pokazati kameri svog mobitela i Insta followerima...

1. 'Duck Face' poza

Duck Face uvijek izgleda super slatko na fotkama. Ova zabavna poza je zapravo laskajuća i djeluje zavodljivo bez previše truda.2. 'Found my Light' poza

Ova poza za selfie se može koristiti samo u situacijama ekstremno dobrog osvjetljenja. Okreni se prema suncu i prigrli odlično osvjetljenje.


3. 'Fish Gape' poza
Ovaj zavodljiv pogled sišao je ravno s naslovnica časopisa, iz tog razloga je ovo favorit mnogih celebova. Ako želiš svojim selfijima dati dojam visoke mode onda moraš dati ovoj pozi šansu.


4. 'Hair Curtain' poza
Nismo sigurni vezano uz znanost koja stoji iza ove poze, ali ona je bez sumnje najslađi način za uslikati selfie s prijateljicom. Približite se frendici i samo poziranje.


5. 'Kissy Face' poza
Od početka kamera, cure poziraju pred njima i šalju pusice objektivu. Ova poza pokazuje tvoju dobru stranu i ubojite jagodice.


6. 'Dosadno mi je' poza
Ova poza izgleda kao da se približavaš kraju dugoj zabrani izlaska, a dosada je na vrhuncu, pa nemaš drugog izbora nego ubiti vrijeme fotkajući selfije. Predobra selfie poza za koju se ne treba puno truditi.


7. 'Brow too Strong' poza
Ovo je najdraža poza Kylie Jenner, jer je odlična za naglašavanje tvoje obrve, a da ne spominjemo kako će ti istaknuti oko. Da bi postigla asimetričan look, samo podigni obrvu, nagni glavu i lagano napući usne.


8. 'Model pout' poza
Ova poza stavlja tvoje usne u centar pozornosti, ali nije pretjerana kao duck face ili kissy face. 'Model Pout' je poza koja svima govori 'vidi me kako sam slatka'.


9. 'Smize' poza
Ako si ikad gledala američku emisiju Next Top Model onda ćeš znati o čemu pričamo. U svakom slučaju, to je poza prilikom koje se smiješ zatvorenih usta, ne preširoko, ali zapravo su oči u prvom planu. Napravi ovu pozu i nesumnjivo ćeš postati glavna slatkica Instagrama.


10. 'Bedfie' poza
Poput svi atraktivnih filmskih zvijezda nabaci dobar kut i samo okidaj fotke. Jedna bude bila dobra sigurno. Međutim, ova poza je jedna od težih pa se nemoj uzbuđivati ako ti ne uspije, jednostavno odaberi drugu.


11. 'Squinch' poza
Ova poza ponovno u pravi plan stavlja oči i unosi neku ljetnu, osunčanu ljepotu u bilo koju sliku. Samo malo spusti kapke, kao da gledaš u sunce, i to je to, savladala si ju.


12. 'The Claw' poza
Iskoristi svoje ruke za sljedeći selfie. Naš jedini savjet je da nekako držiš ruku negdje blizu svog lica i dalje neka te ponese inspiracija.


13. 'Sparrow Face' poza
Da bi pogodile ovu pozu pogledali, samo zamisli da si beba ptičice ili bilo koje druge životinje, bilo koja vrsta bit će prihvatljiva. Širom otvoriš oči, usta samo blago otvoriš i ptičica.


14. BONUS: 'Baby Giraffe' poza


Tajna je u tome da izbaciš stražnjicu van i jednu nogu ispružiš ispred druge, baš kao da si beba žirafa koja radi svoje prve korake. Ova poza izgleda totalno spontano što je veliki plus jer nitko neće ni shvatiti da poziraš, a izgledat ćeš super na svim svojim fotkama.

Foto: Instagram/Screenshot

M.S.K.


Pogledaj još:

Nova najlajkanija fotka na Instagramu ikad – bizarna priča o jajetu koje je srušilo Kylien rekord

Novi Insta trend kojeg s razlogom nema više na Fejsu! Evo što ekipa ponovno masovno radi...

[OMG] Oni imaju najviše followera na Instagramu - ne bi nikad pogodili tko je zauzeo prvo mjesto

foto poziranje poza instagram selfie društvene mreže zabava

Još vijesti