Instagram fotke

Nitko ne kaže da ti Instagram estetika treba. Možeš jednostavno objavljivati što ti se u tom trenutku čini dobro i ne moraš imati nikakvu temu. Ako ipak želiš da ti Instagram izgleda estetski lijepo, onda ti tema treba.

Kako odabrati estetiku za svoj Instagram profil? Nemoj miješati estetiku i temu jer to su u dvije različite stvari. Tema profila je sadržaj koji na njemu objavljuješ, a estetika je izgled tog sadržaja. Kako znati koja bi trebala biti tvoja estetika? Ovisi o tebi kao osobi, stvarima koje ti se sviđaju i što tebe najbolje predstavlja. Estetika ima milijun i sigurno je jedna od njih idealna i za tebe. Ne moraš ju imati na Instagramu, ali i možeš ako želiš da ti profil izgleda što skladnije i ljepše. Ako naginješ ovoj drugoj opciji i želiš neku estetiku, ali nemaš pojma kakvu bi, onda samo riješi kviz u nastavku, reci nam nešto više o sebi i predložit ćemo ti jednu od popularnih estetika!

 

 

Osobnosti KVIZ: Koji stil odražava tvoju jedinstvenost

Emili Dragas i Magdalena Ivić KVIZ: Koji domaći TikToker ima sadržaj kao stvoren za tebe?

kviz test zabava instagram estetika stil kako pronaći svoju estetiku koja je tvoja estetika društvene mreže objave na instagramu

Još vijesti