Slika nije pronađena

Onima koji nisu preboljeli bivšu ljubav do kraja, snovi u kojima se pojavi ta osoba budu neki veliki znak jer to protumače kao da tu ima nešto ili da osoba misli na njih. Je li to stvarno tako ili se zavaravamo?

Postoje priče da kada sanjaš bivšu ljubav, to znači da se ti toj osobi pojavljuješ u mislima preko dana ili da ne mogu prestati misliti na tebe. Nažalost, to nije istina. Radi se samo o mitu koji se proširio, ali koji nije ni mrvicu točan. Jedan stručnjak, klinički hipnoterapeut, koji se ipak razumije u snove nešto malo više nego mi, ispričao je koje je zapravo značenje iza snova bivših.

@lyonmentalhealth

##stitch with @thecrownedone_ Check out the website in my bio for answers! ##dreaminterpretation ##dreaminterpretor ##dreams ##dream ##dreamtok

original sound - Jesse Lyon MS C.Ht

Svi naši snovi neće imati veze s našom okolinom, nego onime u nama, što nam je u glavi, što nam se događa u mislima, našim svijetom, ne svijetom oko nas. Kada sanjamo bivšeg to ne znači da ne može prestati misliti na tebe, nego da razmišljaš o svojoj prošlosti i stvarima koje si s vremenom izgubila. I opet, ne misli se na tu osobu, nego kakva si ti postala osoba u usporedbi s prošlošću. Možda si sada postala ozbiljnija, opreznija, kritičnija, previše pažljiva, povučenija, a izgubila neku svoju zabavnu stranu ili smireniju stranu. Ovaj ti san pokazuje da to želiš vratiti. Da to trebaš vratiti. Jer ti to nedostaje u životu. Apsolutno nikakve veze s bivšim, ni najmanje.

Pogledajte još:

Sanjaš da si prevarena ili da ti nekoga varaš? Donosimo neka od značenja varanja u snu

Nova tehnika s kojom možeš zaspati za 60 sekundi – trik je u disanju i svi tvrde da im pomaže

Najbolje 3 poze za spavanje kada te muče grčevi zbog menge ili te samo jako boli trbuh

Spavanje snovi o bivšem sanjanje sanjanje bivšeg značenje sna

Još vijesti