Slika nije pronađena

Svaka cura trebala bi organizirati veliki party, imati sleepover kod frendice, barem jednom uletjeti liku koji joj se sviđa i odvažiti se jednom u životu otići sama u kino. Osim tih životnih stvari, postoji i lista beauty stvari koje bi svaka cura trebala napraviti.

Čekiraj našu listu - možda se odvažiš i isprobaš nešto. Neke stvari su sitnice, a neke su velike promjene koje će svakako svi primijetiti.


1. Napravi (lažnu) tetovažu
– prava tetovaža je big deal, ostaje za cijeli život, a možda ti starci brane. No, tetovaža od kane izbijeli za nekoliko dana i upravo zato je skroz cool furati tako nešto preko ljeta. Osim toga, svaka riva ima barem tri mjesta na kojima možeš napraviti privremenu tetovažu koja izgleda baš kao prava, ali nestane za nekoliko tjedana.

2. Luda boja kose – uvijek ti je ludo vidjeti u gradu curu koja ima modre pramenove, pola glave ružičasto ili zelene vrhove. Zašto to ne bi bila ti? Naravno – sve to može biti privremeno da ti starci ne bi dobili slom živaca.

3. Veliko šišanje – to je jedan od težih poteza pogotovo ako voliš svoju dugu kosu. No, moraš jednom i to napraviti, a i to je samo kosa – narast će.

4. Umjetni nokti/trajni lak – ne kažemo da se to mora, ali fora je za probati. Ako ništa drugo, zbog onog osjećaja kad kuckaš umjetnim noktom po stolu.

5. Crveni ruž – stalno slušaš o tome kako je crveni ruž mrak, ali nikako da ga isprobaš sama? Crveni ruž treba znati pravilno staviti i pravilno ga isfurati. Ali s njim ćeš se osjećati kao prava kraljica – vjeruj nam.

6. Probuši uši – naravno da je to stvar osobno izbora, ali ako ti se ne svidi možeš jednostavno pustiti rupicu da zaraste.


7. Otići na profesionalno šminkanje
– samo zato da vidiš da možeš izgledati jednako kao Kendall Jenner. Ona se ne šminka sama, uređuje ju cijela ekipa.

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)


8. Otići na čupanje obrva
– čak i ako to ne voliš, samo da vidiš kako bi mogle izgledati kad su uredne i njegovane. Iako je i raščupano IN.

9. Otići na masažu – nema ništa bolje. Osim ako je wellness i masaža zajedno.

10. Isprobati šiške – ako ništa drugo, zato da za 30 godina možeš reći da si imala šiške i da je bilo genijalno/grozno.

Objavu dijeli isabell.end (@isabell.end)

Foto: Instagram/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Kako cool - pretvori svoje stare ruževe u nešto skroz novo

Imaš prljavi žilet i lijepiš kosu na zid? Odvratne stvari koje cure rade prilikom tuširanja - jesi li jedna od njih?

Treba li probati crne maske koje česte pore – veliko NE!

cure stvari jednom beauty život

Još vijesti