Slika nije pronađena
Neke stvari koje su nama curama ttly normalne, dok dečkima užasno idu ne živce. Izdvojili smo čak 14 iritantnih stvari koje rade baš sve cure.

1. Govoriš da je sve okej, a ustvari si ljuta
Ahhhh, tipično ženski. Ovo rade skoro sve cure, a dečke totalno živciraju. Za razliku od cura, dečki uvijek 'u facu' kažu kad su ljuti, tužni ili kad im nešto smeta. Cure radije šute i glume da je sve okej, a onda u svojoj glavi vrte tisuću pitanja i ljute su na cijeli svijet.

via GIPHY


2. Pitaš dečka za savjet, a onda svejedno napraviš po svome
Dečke užasno živcira kad ih pitaš za savjet i tražiš pomoć, a onda svejedno napraviš po svome. Tako im daješ do znanja da ti nije stvarno stalo do njihovog mišljenja, nego da si isto pitala više iz neke pristojnosti.

3. Govoriš da su 'svi dečki isti'
Bivši te razočarao ili je možda tvoju BFF prevario dečko? Sigurno si se barem jednom uhvatila kako govoriš 'svi su dečki isti', da pritom nisi vodila računa o tome da te sluša tvoj dečko. Nije fer zbog nekoliko loših dečkiju osouditi i zamrziti sve ostale.

via GIPHY


4. Svim frendicama govoriš o problemima s dečkom
Dečki nažalost ne kuže da mi cure sve međusobno dijelimo, sve probleme govorimo svojim frendicama i ne postoji nijedna tema o kojoj ne možemo razgovarati. Dečkima to ide na živce jer oni međusobno ne dijele BAŠ sve detalje o curama.

5. Gnjaviš ga kad igra igrice
Najbolje da odmah priznamo - neki dečki su totalno ludi za igricama! Ako ih cura pokuša omesti kad igraju ili im braniti, njima će to itekako ići na živce. To je kao da tebi netko brani da ideš u shopping, sigurno ti ne bi bilo baš svejedno.

6. Pokušavaš ga promijeniti
Nitko nije savršen, iako se mi cure uvijek nadamo da će nam jednog dana doći 'princ na bijelom konju'. Dečkima će smetati, ali ih i povrijediti, ako ih pokušaš promijeniti na bilo koji način. Sigurno ni tebi ne bi bilo ugodno da ti dečko kaže da se moraš promijeniti i postati nešto što nisi.

via GIPHY


7. Spominješ bivše dečke
Tema bivših dečkiju je totalni TURN OFF. Zato se nemoj čuditi ako tvoj dečko neće htjeti slušati o tvom bivšem dečku i vašoj ljubavnoj vezi. Nema veze što je bivši za tebe završena priča. On će se svejedno na spomen bivšeg dečka osjećati jako loše, a mogla bi mu stvoriti i komplekse za koje postoji velika opasnost da zeznu vašu vezu.

8. Ogovaraš druge cure
Dečki općenito ne vole tračanje, a pogotovo ne ako to radi njihova cura - i to STALNO!

9. Previše brineš o tome kako izgledaš
Malo make up-a je sasvim okej, ali većina dečkiju baš ne voli kad se njihova cura stalno (i previše) šminka. Oni više vole jednostavnije cure, a stalno lickanje ih užasno živcira. Nažalost, to je nešto s čim će se ipak morati pomiriti. :D

10. Stalno mijenjaš raspoloženja
Dečki ne mogu skužiti kako mi cure STALNO mijenjamo raspoloženje i mišljenje. Oni su totalno drugačiji od nas i kad jednom donesu određenu odluku, nje se drže. Kod nas cura stvar je drugačija, a to dečke užasno nervira.

via GIPHY


11. Čitaš mu poruke i provjeravaš mobitel
Priznaj da ti je barem jednom došlo da dečku pregledaš poruke ili pogledaš stvari koje je radio na fejsu kad ga nije bilo u blizini, a njegov mobitel se slučajno našao pokraj tebe. Koliko god mislila da je takvo što okej napraviti, dečki ne misle tako. Njima je to zadiranje u njihovu privatnost i jaaaaako im sveta.

12. Previše si emotivna
Iako postoje i one cure koje imaju potpunu kontrolu nad svojim emocijama, ipak je više onih kojima je jako teško kontrolirati osjećaje. A to dečki jednostavno ne mogu (i ne žele) razumijeti.

13. Prava si 'drama queen'
Dečki ne vole cure koje misle da se cijeli svijet okreće oko njih i da je baš sve podređeno samo njima. Ako si i ti jedna od cura koje pretjerano dramatiziraju i oko svega se nerviraju, znaj da to dečke stvarno živcira.

via GIPHY


14. Sve te živcira
Neke cure stalno prigovaraju, nekad čak i zbog najbezveznijih stvari koje ni nisu pravi problemi. Dečkima takvo ponašanje užasno ide na živce jer nitko ne želi biti u blizini nekoga tko stalno prigovara, žali se i koga svaka sitnica živcira.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL 14 *awkward* situacija koje će razumijeti samo (pre)osjećajne cure

Izbjegavajte ovo! Devet oblika ponašanja koja odbijaju i cure i dečke

Slatke laži koje sve cure govore potencijalnim dečkima – je li među njima i tvoja omiljena?

cure stvari savjeti

Još vijesti