Slika nije pronađena

Sad je pravo vrijeme za to – blagdani su pred vratima! Bogati božićni i novogodišnji stol neće se samo stvoriti... iza njega stoje sati i sati provedeni u kuhinji.

Ako se odlučiš okušati u kuhinji bilo kako bi pomogao/la mami, baki, susjedu, frendici ili nekom drugome ili iz čiste znatiželje, treba ti neka zvučna kulisa. Naravno, trebaju ti i namirnice i funkcionalna kuhinja, ali to se podrazumijeva...

Trebaju ti i slobodne ruke, kako bi se u potpunosti mogao/la posvetiti kuhanju, a svi znamo da je to prilikom slušanja pjesama online teško moguće... Nižu se reklama za reklamom i to nervira i moglo bi značiti da će tvoj komp, laptop ili mobitel biti prljaviji nego inače.

Upravo zato je portal muzika.hr, u suradnji s HT-om i Deezerom, napravio playlistu za slušanje uz kuhanje.


Uz ovu playlistu ne moraš brinuti da će glazba biti prekinuta dok kuhaš jer ju Deezer reproducira i uz zaključan zaslon i bez dosadnog prekidanja oglasa.

Osim toga, uz nju postoji mogućnost da kuhanje čak i zavoliš, a poznato je i da su 'ljudi koji vole hranu, najbolji ljudi', kako je rekla Julia Child. Stoga kuhaj, slušaj, jedi i postani bolji čovjek!

Foto: HT promo

PR objava

kuhanje deezer ht Playlista muzika glazba

Još vijesti