Slika nije pronađena

Jedan je glazbeni žanr idealan za svakoga, a koji će najbolje predstaviti tvoj karakter? Riješi kviz, odgovori na pitanja o sebi i svojim reakcijama u određenim situacijama i saznaj koji je to žanr najtočniji predstavnik tebe.

Svi mi imamo omiljenog izvođača ili barem omiljene pjesme u nekom trenutku, rijetko tko ne sluša baš ništa i ne voli glazbu. Glazbeni se ukus tijekom godina mijenja kako odrastamo jer počnemo voljeti neke druge stvari ili se družiti s drugačijim ljudima. No, bez obzira na to što slušaš, je li to stvarno glazba koja najviše odgovara tvom karakteru, tj. ona koja bi tebe predstavila kao osobu? Riješi kviz u nastavku i saznaj koja glazba najviše odgovara tvom karakteru – očekuj neočekivano!




I mi smo dobili neočekivani rezultat. Ispalo nam je da nas najbolje predstavlja playlista 'Country Hits'. Ne bismo to nikada rekli, ali ako kviz tako kaže… Nemoj nam zaboraviti reći u komentaru što je tebi ispalo!

Sve playliste koje predlažemo u rezultatima možeš pronaći na Deezeru koji ima posebnu ponudu za sve korisnike mobilne mreže A1 (na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu). Moguće je aktivirati A1 Xplore Music by Deezer po najpovoljnijoj cijeni na tržištu i uživati u 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Individualni, Deezer Premium model tako je dostupan po najnižoj cijeni na hrvatskom tržištu od 29 kuna mjesečno i nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Jedan korisnički račun može se povezati na tri različita uređaja! A tu je i obiteljski paket, odnosno Deezer Family model, koji neograničeno može koristiti do šest članova kućanstva po zajedničkoj cijeni od 59 kuna mjesečno, odnosno manje od 10 kuna mjesečno po osobi.

Uživaj u hitovima iz cijelog svijeta - napravi svoje playliste ili dozvoli Deezeru da te iznenadi jer on zna što voliš slušati. Podijeli svoje glazbeno raspoloženje i pogledaj što je inspiriralo ostatak Hrvatske!


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom A1 po najvišim profesionalnim standardima.

kviz test glazba zabava deezer