Slika nije pronađena

Upravo oni bi se mogli razveseliti aplikaciji koju je razvio projekt EducirajMe pod nazivom ePripreme za državnu maturu, a dostupna je i za Android i za iOS telefone!

Sve što vam treba je mobitel, tablet ili komp (budući da je dostupna i u web verziji) i krenite ponavljati gradivo u petoj brzini na nikad lakši i zabavniji način! Pomoću aplikacije možete provjeriti svoje znanje iz svih predmeta i svih razina i nakon svakog riješenog testa usporediti svoje znanje s ostalim maturantima koji su riješili isti ispit. Na taj način ćete moći otprilike znati kako 'stojite' na ljestvici i koliko još morate učiti da biste bili sigurni da ćete upisati ono što želite.

via GIPHY


Ekipa iz EducirajMe je uploadala testove s posljednje četiri državne mature (čak i sa zadnjeg, ljetnog roka!) i tako svima onima koje ovaj stres tek očekuje, omogućila pripreme na jednostavan način bilo gdje! Znamo da svoj mob nosite posvuda (baš kao i mi), pa se više nećete moći koristiti banalnom isprikom da niste imali materijale za ponavljanje sa sobom.

Aplikaciju ePripreme za državnu maturu možete preuzeti na Google Playu, a preko web aplikacije joj možete pristupiti s iPhone i ostalih iOS uređaja ili računala. I da, registraciju nećete platiti apsolutno ništa!

Ready, steady, go!

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.

Provjeri još...

Da su se barem ranije sjetili – MUST HAVE aplikacija učinit će pripreme za državnu maturu zabavnima!

Najlošija generacija ikad – NCVVO objavio podatke o (ne)uspjehu ovogodišnjih pristupnika državnoj maturi

Tips&tricks: Kako sačuvati beach body za vrijeme pisanja državne mature?

educirajme epripreme za državnu maturu aplikacija Državna Matura mobitel

Još vijesti