Slika nije pronađena
Ako si jedna od onih koja se nedavno našla u najgorem mogućem ljubavnom scenariju pod nazivom `prekid´, onda znaš koliko nas cijela ta priča košta živaca, suza, tuge, truda...

Nitko te u potpunosti ne razumje jer sve tvoje frendice imaju sretne veze ili nikada nisu bile u jednoj. Na početku su te tješile, no sada (nakon par tjedana) više nemaju pretjerano razumijevanja za tvoju tugu. A tebi i dalje suze krenu kada se sjetiš što je sve `tu´ bilo.Budući da je kroz slične situacije prošlo previše nas single cura, pametni ljudi su se dosjetili kako olakšati cijelu stvar. Ako te zanima kako na najjednostavniji način preboljeti prekid – odgovor se krije u aplikaciji.Mend je nova aplikacija koja pomaže preboljeti prekid tako što će te upozoriti na tipične `prekid´ greške i pomoći ti da nastaviš dalje sa svojim životom. Ciklus oporavka traje 28 dana, nakon kojih bi se trebala osjećati puno bolje.

Za početak je potrebno dati nekoliko informacije o vezi i prekidu, na primjer: koliko je trajalo, kako se osjećaš i slično te će te uputiti kako se riješiti svih problema vezanih za prekid.

Iako nismo pretjerano uvjereni u djelotvornost, možda ipak...

Više informacija o aplikaciji saznajte

OVDJE

.


Foto: We Heart It/ Apple store

S.T.R.

LOL Tvoj glas može biti razlog zašto si solo?

Često šaraš po bilježnici? Evo što tvoje črčkarije govore o tebi!

Je li ovo stvarnost: Dolazi nam Snapchat mobitel?

dečko Prekid cura aplikacija mobitel

Još vijesti