Slika nije pronađena

Dok svi imamo na mobitelima Instagram, Snapchat i slične aplikacije koje su nam srcu drage, ali realno, nisu ultra korisne, postoji hrpa aplikacija koje su itekako korisne! Donosimo ti kratki popis stvari koje moraš instalirati na mobitel i olakšati si život!

Imaš i njih na svom mobitelu? Prati Teen385 na INSTAGRAMU i YOUTUBEU
1. AccuWeather

Postoji bezbroj aplikacija koje su tu kako bi nam rekle koja nas vremenske prilike očekuju, ali ova definitivno slovi kao jedna od najboljih. Posebno nam se sviđa što postoji i značajka 'Real feel', zahvaljujući kojoj znaš ne samo koja je temperatura vani, nego i kakav je osjećaj. Tako ako puše hladan vjetar bude hladnije, a ako je jako Sunce, bude toplije! Baš zbog toga, obožavamo AccuWeather.

via GIPHY


2. Shazam

Ako postoji gori osjećaj od onoga kada čuješ pjesmu koja ti se ful svidi, a ne znaš koja je - javi nam. Ili kad se frendica i ti 'na smrt posvađate' oko toga tko pjeva pjesmu ili o kojoj je pjesmi riječ. Shazam je tu da te spasi od takvih muka. Samo snimiš nekoliko sekundi pjesme koja te zanima, i Shazam ti odmah izbaci izvođača i ime pjesme. Jedina mana aplikacije jest što ne prepoznaje pjesmu kad ju ti pjevaš ili sviraš.

via GIPHY


3. Moj kalendar

Starije cure se sjećaju kako je to prije izgledalo: imala si kalendarić na koji si zapisivala datum kad ti je došla menstruacija, koliko je dugo trajala, a zatim si računala koliko ti dugo traje ciklus, kada bi ti trebala ponovno doći, kada su ti plodni dani... Sve skupa, jako puno računanja. Danas skineš aplikaciju, klikneš kad ti dođe, a ona sama izračuna tvoj ciklus (ili ga možeš ručno unijeti), plodne dane i ti ne moraš brinuti oko ničega!

via GIPHY


4. Calm

Već smo pisali o ovoj aplikaciji, no ako si ju propustila, evo kratkog podsjetnika. Radi se o aplikaciji koja je proglašena najboljom u 2017. godini od strane Applea. Za razliku od prijašnje, ova se brine o tvojem mentalnom zdravlju. Pomaže pri meditaciji i smirivanju strasti, pa kad te jednostavno ulovi frka zbog škole ili dečka, uzmeš par minuta za sebe i meditiraš uz uz pomoć Calma.

via GIPHY


5. Wish

Ako te Calm ne uspije smiriti, sigurno smo da Wish hoće. Shopping nas uvijek oraspoloži, a pogotovo kada se radi o besplatnim stvarima! Da, dobro si pročitala. Za razliku od eBay-a, Wish je online trgovina gdje je dobar dio stvari besplatan. Moraš samo platiti poštarinu, koja inače dođe do max 5 dolara po proizvodu. Čini li nam se to ili si ju odmah krenula instalirati?

via GIPHY


Jesmo li propustili neku dobru aplikaciju? Što ti koristiš?


Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

Proglašena najbolja aplikacija 2017. godine - imaš li ju instaliranu?

Nova IN aplikacija je Closenger – ekipa na Instagramu se planira prebaciti na ovo

Ukradi tuđe gigabajte - aplikacija pomoću koje možeš doći do šifre za Wi-Fi

aplikacija smartphone mobitel