Slika nije pronađena

Ovi upitnici naročito će koristiti onima koji su podjednako društvenjaci koliko i prirodnjaci i uopće ne znaju u kojim vodama će plivati u budućnosti... Ako si i ti neodlučan/neodlučna, ovo je prava stvar za tebe!

Upitnici koje ti donosimo, a koji ti fkt mogu pomoći, dostupni su na dvije adrese: stranici HZZ-a i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

via GIPHY


Iako ne mogu posve zamijeniti profesionalnog savjetovatelja, pomoći će ti usmjeriti se (ako ćeš odgovarati iskreno). Za ispunjavanje upitnika na stranica HZZ-a trebat će ti dvadesetak minuta jer sadrži 47 pitanja o tvojim interesima i sklonostima, a zatim ćeš trebati odgovoriti na još 47 pitanja o vještinama, znanjima i sposobnostima da bi dobio/dobila 'konačni savjet'.

Kraća varijanta je upitnik na stranici mrav.ffzg.hr koji sadrži 33 pitanja o sposobnostima i sklonostima, a za ispunjavanje njega će ti biti potrebno 5-6 minuta mira.


U svakom slučaju, dobit ćeš popis zanimanja koja ti 'leže' pa će ti biti lakše odlučiti što ćeš raditi u budućnosti. Naravno, ne moraš ti savjet nužno slijediti... Samo sugeriramo da pažljivo biraš budućnost. I konzultiraj ovaj popis traženih i teško zapošljivih zanimanja kako bi postao/postala tražena roba u gradu.

via GIPHY


Foto: Screenshot/Shutterstock/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

KVIZ: Koje zanimanje je idealno za tebe?

OMG Poredak rođenja u obitelji utječe na naš karakter i odabir zanimanja?!

Biraj pametno i budi 'tražena roba u gradu' - pogledaj popis zanimanja s kojima je lako pronaći posao

posao zanimanje upitnik budućnost

Još vijesti