Slika nije pronađena

Projekt je namijenjen svima koji još uvijek traže svoju buduću svrhu ili su sigurni da žele plivati u poduzetničkim vodama. Ove godine tema će biti poticanje na kreativnost i samostalan razvoj ideja srednjoškolaca, naročito maturanata.
Projektom ih se želi osvijestiti o trenutnim trendovima u ekonomiji, ali i potaknuti na kritičko razmišljanje i razvoj vlastitih ideja. Kako su maturanti na prekretnici života u kojoj odlučuju o svojoj budućnosti, projektom ih se usmjerava na razvoj vlastitih ideja u smjeru osobnih preferencija. Želi se potaknuti maturante da nastave vlastito formalno obrazovanje u onom smjeru koji im najviše odgovara. Zbog toga je Ekonomska klinika ove godine ostvarila suradnju i sa sveučilištem RIT Croatia, jednim od najpoželjnijih u ovom dijelu Europe.

Ovogodišnja tema bit će implementirana kroz razne radionice koje su u potpunosti besplatne, a koje će se održavati u prostorijama RIT Croatia, pet subota za redom, počevši od 17. studenog. Polaznici će biti podijeljeni u timove te zajedno raditi na lansiranju proizvoda; od istraživanja tržišta sve do konačnog predstavljanja te ideje. Predavači će polaznicima pokazati put jednog poduzetnika od početka do kraja, odnosno od ideje do krajnjeg proizvoda, na vlastitim primjerima. Više informacija o projektu saznaj ovdje.

Ekonomska klinika ovim projektom pokušava približiti svijet poduzetništva i novih tehnologija srednjoškolcima. Besplatnim interaktivnim predavanjima i posjeti poduzeća dobivaju se primjeri iz prakse koji polaznicima mogu dati uvid u funkcioniranje poduzetničkog svijeta. Završetkom projekta polaznici dobivaju certifikate.

Ekonomska klinika inače je neprofitna studentska udruga koja svojim projektima, edukacijama i savjetovanjima pomaže akademskoj i široj zajednici.

Pa zašto ne bi pomogla i tebi da shvatiš kud sa sobom nakon srednje? Prijavi se i postani poduzetnik budućnosti.


Foto: Ekonomska klinika


PR objava

poduzetništvo radionice rit Ekonomska klinika besplatno

Još vijesti