Slika nije pronađena

Trošiti više vremena nego što treba na učenje je nešto što nitko ne želi i što svi želimo izbjeći. Nekada nam se čini kao da sve radimo kako treba, ali i dalje učimo cijeli dan. Ovo su greške koje možda i ti radiš, a nisi ih ni svjesna.

Učiti za predmet koji ti je ionako dosadan, a gradivo te ubija u pojam je posebno teško. Tražit ćeš sve moguće načine da izbjegneš učenje ili da za vrijeme koje bi trebala potrošiti na učenje radiš nešto drugo. U tom se trenutku to čini super, ali kada na kraju dana shvatiš da se nisi maknula dalje od prve stranice, past će ti mrak na oči. Kako bi najbrže i najlakše naučili gradivo koje moramo, treba izbjegnuti sve moguće zamke i greške koje se mogu naći pred tobom. Ovo su neke od najčešćih greški koje većina radi, a zbog kojih im učenje onda traje puno dulje nego što je to stvarno i potrebno. Magdalena s Hej! kanala sakupila je iskustva studenata preko Google ankete i greške koje su svi najviše spominjali složila je u video. Koje su to sve greške i radiš li ih i ti, pogledaj u videu.

Pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Ponedjeljkom te uvijek čeka novi studentski video, a utorkom i četvrtkom najrazličitiji mogući sadržaji. Gledamo ih ponovno već sutra u 12 sati!

Foto: YouTube/ Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

Korisni hackovi koji će ti olakšati život: Kako se 'umjetno' smijati na fotki ili od naočala složiti stalak za mob?

Svatko ima neke svoje 'mušice': Koje su to najnapornije osobine svakog od znakova zodijaka?

Sve što trebaš znati o studentskim poslovima: Iskustva studentice o traženju, razgovorima i samom poslu

učenje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti