Slika nije pronađena

Dana 21. travnja 2013. završava rok za uplatu troškova naknade za polaganje ispita državne mature. Zaduženja su pristupnicima vidljiva na njihovoj stranici, na poveznici Zaduženja i uplate kao i broj računa na koji se sredstva uplaćuju, stoji u obavijesti na stranici postani-student.hr.

Pristupnicima koji u navedenome roku ne uplate navedene troškove ispiti će se smatrati odjavljenima i neće im moći pristupiti.

Zaduženja su vidljiva i za ispite dodatnih provjera kandidatima koji su prijavili Medicinski fakultet, Pravni fakultet te Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, koji se provode u suradnji s Centrom.

Troškovi naknade za navedene ispite dodatnih provjera mogu se uplatiti i nakon roka za ispite državne mature, odnosno:

do 3. lipnja 2013. – za Test opće informiranosti, ispit  dodatnih provjera koje provodi Učiteljski fakultet u Zagrebu;

do 14. lipnja 2013. – za Test provjere znanja dijelova gradiva iz biologije, fizike i kemije, bitnih za studij, koje provodi Medicinski fakultet u Zagrebu;

do 31. svibnja 2013. – za Test u kojem se provjerava razumijevanje teksta i logično zaključivanje, ispit  dodatnih provjera za studij Prava i Socijalnoga rada, koje provodi Pravni fakultet u Zagrebu.

Za sve ostale studijske programe troškovi ispita dodatnih provjera ne uplaćuju se na ovaj način nego na način kako je navedeno u uvjetima natječaja ili na mrežnim stranicama pojedinoga fakulteta.

>> Sve o školi, učenju i ostalim savjetima čitajte u našoj rubrici ŠKOLA & POSAO!

Provjeri još...

Ispitni rokovi na Državnoj maturi
Ukratko o ispitima po predmetima
Kako napisati dobar esej iz hrvatskog jezika?
Državna matura: Saznaj sve o rokovima, predmetima, eseju...

Matura polaganje ispiti Škola

Još vijesti