Slika nije pronađena

Ponekad će čak bed pričati s frendovima ili s roditeljima o problemu, ali zato je tu naša ekipa s Hrabrog telefona. Nova kampanja 'Hrabri telefon sluša kao da je svaki problem najveći' nastavlja se na Viberu puštanjem na tržište javnog računa, sticker paketa i chatbota. 

Preko Viberova javnog računa Hrabri će telefon u sljedeća tri mjeseca s javnosti podijeliti priče svojih volontera te anonimne priče djece i mladih koji žele iznijeti svoja iskustva kako bi osvijestili probleme s kojima se susreću.

Otvaranjem novoga komunikacijskog kanala Hrabri telefon želi približiti djeci, mladima te posebno adolescentima svoju savjetodavnu liniju 116 111.

Puštanje javnog računa prati i Viber sticker paket Hrabrog telefona s hrabrim medvjedićem kao zaštitnim znakom. Korištenjem stickera djeca i mladi moći će u bilo kojem trenutku dati svojim prijateljima podršku, pokazati im koliko ih vole i da mogu računati na njih.


Sticker paket dostupan je za besplatno preuzimanje za sve korisnike Vibera na području Hrvatske, a može se preuzeti na http://bit.ly/Hrabri_Stickeri.


Chatbot Hrabrog telefona potpuno je anoniman i približit će djelovanje udruge djeci, mladima i roditeljima te ih potaknuti da se jave Hrabrom telefonu čiji će volonteri njihove probleme saslušati i pristupiti im stručno, zainteresirano i s pažnjom. Hrabrom telefonu svi su problemi važni i svaki se problem sluša kao da je najveći.

'U partnerstvu s Viberom želimo pristupiti djeci, mladima i posebno adolescentima preko kanala kojima se redovito koriste tako da osvijeste da nisu sami, da se i drugi susreću sa sličnim situacijama i da će savjetovatelji Hrabrog telefona biti tu za njih bez obzira na to koji problem imaju. Naš zaštitni znak, hrabri medvjedić, 'oživljen' je preko Viber stickera te ga svi korisnici Vibera u Hrvatskoj mogu preuzeti preko sticker paketa i koristiti ga u raznim emotivnim situacijama' rekla je Hana Hrpka, prof. psihologije, predsjednica udruge Hrabri telefon.'Kao jedna od najutjecajnijih komunikacijskih platformi, kojom se koristi više od milijardu ljudi, Viber besplatno i sigurno spaja ljude diljem svijeta te stvaranjem sigurnoga komunikacijskog okružja svoje korisnike štiti od mračnijih strana interneta. Strastveno promoviramo projekte posvećene osposobljavanju društva i izgradnji zdravih zajednica za našu djecu. Čast nam je što imamo priliku pridonijeti vidljivosti i učinkovitosti ovoga plemenitog cilja Hrabrog telefona te osigurati kanal preko kojega svi mladi mogu podijeliti svoja iskustva i zajedno raditi na rješavanju problema. Nadamo se da će ovaj društveno odgovorni projekt javnosti skrenuti pozornost na ovu bitnu temu i društvo još snažnije povezati u zajedničkom pozitivnom cilju'
izjavila je Daniela Ivanova, Viberova menadžerica za strateška partnerstva za CEE regiju.


Podržite kampanju i pristupite javnom računu Hrabrog telefona na Viberu, preuzmite sticker paket na http://bit.ly/Hrabri_Stickeri i pokrenite chatbot.


Kampanja se provodi zahvaljujući partnerima, donatorima i sponzorima Hrabrog telefona: Viber, Señor, Outdoor Akzent, Hrvatska elektroprivreda, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Grad Zagreb, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, T-Hrvatski telekom, B1 plakati, Teen385, Mediacor te pod medijskim pokroviteljstvom Nove TV i Dnevnik.hr-a.

O Hrabrom telefonu

Od svojeg osnutka 1997. godine Hrabri telefon djeluje sa svrhom pružanja izravne pomoći i podrške djeci i njihovim obiteljima. Vizija Udruge je pridonijeti stvaranju društva u skladu s najboljim interesima i potrebama svakog djeteta. Pomoć preko Hrabrog telefona djeca mogu potražiti svakim radnim danom od 9 do 20 sati na besplatnom broju 116 111. Za one koji se radije koriste drukčijim oblikom komunikacije tu je savjetovanje preko chata (na www.hrabritelefon.hr/chat) i e-maila (savjet@hrabritelefon.hr). Osim Hrabrog telefona za djecu, roditeljima, stručnjacima i drugim osobama iz djetetove okoline dostupan je Hrabri telefon za mame i tate na broju 0800 0800.

O Rakuten Viberu:

Rakuten Viber spaja ljude bez obzira na to tko su i odakle dolaze. Više od milijardu naših korisnika diljem svijeta ima pristup cijeloj paleti usluga, kao što su razgovori licem u lice, videopozivi, grupni razgovori ili praćenje omiljenih brendova i poznatih osoba. Svojim korisnicima pružamo sve potrebne alate kako bi se izrazili uz najvišu dozu sigurnosti.

Podržite kampanju i pristupite javnom računu Hrabrog telefona na Viberu, preuzmite sticker paket na http://bit.ly/Hrabri_Stickeri i pokrenite chatbot.

Ukoliko želite možete nas podržati i na svojim social media profilima. Za vas smo pripremili materijale koje možete koristiti za Facebook, Instagram, YouTube ili Twitter.

Foto: Hrabri telefon

I.I./PR

Pročitajte još:

Hrabri telefon sluša kao da je svaki problem najveći

Pomoć hrabri telefon Viber kampanja

Još vijesti