Slika nije pronađena

U posljednje vrijeme sve više djevojaka teži velikom ženskom po uzoru na Taylor Swift i njen `girl squad` koji je pun cool cura.

Stvarnost je ipak malo drukčija jer uglavnom imamo dvije do tri dobre prijateljice s kojima se družimo. Nije loše imati manje društvo u kojem se stvari mogu držati intimnije, ali dobro je imati i različite vrste ljudi oko sebe.

Što smo stariji više cijenimo tu različitost koju imamo u svojim prijateljima jer s vremena na vrijeme nam treba dobar slušač, komedijaš ili mudrac.

Vrijeme je da saznaš koje bi vrste prijateljica svatko trebao imati u životu:

Prijateljica koja zna slušati

Ova prijateljica je pravo blago jer pronaći nekog tko zna slušati jer rijetkost u zadnje vrijeme. Takva prijateljica će te slušati bez da će se uplitati u tvoje probleme i neće te osuđivati. Ako ne budeš imala prijateljicu koja zna slušati možda ćeš se osjećati usamljeno.


Prijateljica koja rješava probleme

Ona zna riješiti sve probleme i uvijek ti pomogne kada upadneš u nevolju. Ako si slučajno zaboravila ključ od kuće, a ukućani još nisu doma ona će imati rješenje za tebe. Ona će ti riješiti bilo kakav problem krenuvši od dečka koji te `stalka` do kolegice iz razreda koja te stalno maltretira.


Prijateljica koja je za sve

Takva prijateljica je spremna za akciju uvijek i što joj god predložiš proći će. Ona je jedna od tih s kojima ćeš imati najbolje avanture i znaš da će biti spremna za bilo što kada ju zoveš. Kada ti svi otkažu i ne znaš koga bi povela negdje u zadnji čas- na nju možeš računati.


Samopouzdana prijateljica

Svatko treba samopouzdanu prijateljicu koja će svim svojim prijateljicama podići samopouzdanje. Kada se družimo sa samopouzdanim osobama i sami počinjemo primjećivati tu osobinu kod sebe i osjećamo se bolje.



Prijateljica koja je s obje noge na zemlji

Ona je osoba koja izbjegava dramu i nikada ju ne stvara i nju emocije na takav način ne `vozaju`. Prijateljstvo s takvom curom je zabavno i opušteno, a i možemo znamo da se neće naljutiti zbog nekih nebitnih gluposti. Kada se s njom družiš osjećat ćeš kao da si puna energije, a ne da ti ju je netko isisao.



Prijateljica sa smislom za humor

Takva prijateljica ti odgovara u svakom trenutku jer je zabavna i uvijek te može nasmijati. Ona širi pozitivu kroz svoj humor te dobro utječe na svako društvo. Osim toga, u svakom trenutku te može razveseliti što je odlična osobina.


Prijateljica koja je odana do kraja

Ova prijateljica će se uvijek zauzeti za tebe kada netko priča ružno iza tvojih leđa. Možeš joj vjerovati i znaš da će ti uvijek reći kada čuje da te netko ogovarao. Nema šanse da će ona hodati s tvojim bivšim jer odana prijateljica to nikada ne bi napravila.




Prijateljica koja je malo starija i mudrija

Imati prijatelje naših godina je normalno, ali je u redu imati i malo stariju prijateljicu. To je dobro jer je ta osoba prošla već sve što i ti i baš zato uvijek može imati najbolji savjet. Ona ti može ponuditi drukčiju i osvježavajuću perspektivu tvojih problema.


Prijateljica koja je blesava

Mnogi ne shvaćaju koje je blago imati blesavu prijateljicu. S njom se možeš ponašati poput totalne čudakinje i to ti se baš sviđa. Kada si s njom pričat ćeš jezikom koji samo vas dvije razumijete i osjećat ćeš se skroz opušteno.


Prijateljica koja zna o modi i šminki

Prijateljica koja je totalno `girly` je neizostavna jer može dobro doći u mnogim situacijama. Ako trebaš osobu koja će te savjetovati što obući ili jesi li se dobro našminkala- ona je tu.



Izvor: gurl.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Izbjegavaj ih u širokom luku: vrste prijatelja kojih se pod hitno trebaš riješiti

6 razloga zašto je super imati najboljeg muškog prijatelja

Od ful zabavnog do one koja stalno kuka: 5 vrsta prijatelja koje ćeš imati u srednjoj školi

prijateljice vrste prijateljica Prijateljica

Još vijesti