Slika nije pronađena

Ova 15-godišnjakinja nemalo se iznenadila kada je na mjestu gdje se njeni vršnjaci okupljaju i druže osvanu grafit posvećen njoj.

Napisane riječi točnije bile su kritika njenoj stražnjici, no Carleigh nije dopustila da je zlobni vršnjaci posrame. Umjesto da se zatvori u sobu i plače, hrabra tinejdžerica otišla je do grafita i ponosno pozirala pokraj njega. Prvo se željela slikati s leđa, ali onda je odlučila pokazati svima da joj nisu skinuli osmijeh s lica.


'Iako me isprva pogodilo, ubrzo sam shvatila da me i nije toliko briga. Zato sam odlučila otići tamo, uslikati se i pokazati im da nisu uspjeli u svom naumu' objasnila je Carleigh.

Svojim postupkom željela je ohrabriti druge tinejdžerice koje okolina tjera da se srame zbog svog tijela. 'Nadam se da će se barem jedna osoba osjećati bolje nakon što pročita ovo' rekla je za kraj Carleigh.

Njena majka ponosna je na postupak svoje kćeri 'Plačem, ali ne iz tuge ili bijesa. Plačem od sreće jer sam shvatila da se moja kćer zna nositi s nevoljama – uz smiješak i dozu humora' napisala je na Facebooku.

Vrlo zrelo razmišljanje za 15-godišnju djevojku, zar ne? Biste li vi isto postupili kao i Carleigh?

Pročitajte još...

15-godišnjakinja se ubila i ostavila poruku školskim kolegama 'Hvala za bol'!

VIDEO: Brutalno iživljavanje tinejdžerica na vršnjakinji samo zbog ljubomore!

Foto: Facebook
I.N.

bullying grafit

Još vijesti